Facebook Pixel "Αυτόν τον παικταρά θα έφερνα στον Ολυμπιακό"!
| 2013-09-20 09:00:00

"Αυτόν τον παικταρά θα έφερνα στον Ολυμπιακό"!

"Αυτόν τον παικταρά θα έφερνα στον Ολυμπιακό"!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο σκύλος αποκαλύπτει τι έλεγε ο Σωκράτης Κόκκαλης στη σουίτα του "Καραϊσκάκη" βλέποντας την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεντ Ζερμέν.

O Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε την Τρίτη στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" για να παρακολουθήσει μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεντ Ζερμέν για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και βλέποντας το ματς θυμήθηκε μια παλιά μεταγραφική ιστορία από τότε που έκανε αυτός κουμάντο στον Ολυμπιακό.

Είχε να κάνει με τον διεθνή Γάλλο Μπλες Ματουιντί που "έβγαλε μάτια" στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θυμήθηκε, λοιπόν, ότι οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή επί προεδρίας του.

Όπως έλεγε, τον είχε ξεχωρίσει, μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς, όταν έπαιζαν και οι δύο στη Σεντ Ετιέν, ο διευθυντής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Ο Δημητράκης αποδείχθηκε ότι είχε "καλό μάτι", όπως έλεγε χαμογελώντας ο Σωκράτης, αλλά παρά τις πιέσεις του, ο Ματουιντί δεν αποκτήθηκε γιατί ήταν πολύ ακριβός.

Πάντως, επαφές με τη γαλλική ομάδα για τον 23χρονο, τότε, μέσο είχαν γίνει. Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον παίκτη, αλλά επειδή είχε μπει σε μια "πολιτική λιτότητας" δεν έκανε την υπέρβαση για τον ταλαντούχο Γάλλο.

Αντιθέτως, αποκτήθηκε μόνο ο Μιραλάς από τη γαλλική ομάδα το καλοκαίρι του 2010, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης παρέδωσε τον Ολυμπιακό στον Βαγγέλη Μαρινάκη.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags