Facebook Pixel "Δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο μισό μέτρο"!
| 2013-09-23 12:00:00

"Δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο μισό μέτρο"!

"Δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο μισό μέτρο"!

Απίστευτες ατάκες στη Λεωφόρο, μετά το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ, για βασικό παίκτη του Τριφυλλιού. "Είναι πιο πιθανό να πετύχει ...πουλί, παρά συμπαίκτη του στο γήπεδο"! 

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ έφερε την ηρεμία ξανά στο Τριφύλλι και οι "πράσινοι" κέρδισαν το χρόνο που χρειάζεται για να προετοιμαστούν κατάλληλα μέχρι το επόμενο ματς.

Στο Παναθηναϊκό, πάντως, αυτό που έχουν να λένε για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, είναι οι απίστευτες ατάκες που ακούστηκαν στη Λεωφόρο, αμέσως μετά από το παιχνίδι, για συγκεκριμένο παίκτη:

"Αυτός δεν πετυχαίνει ούτε ελέφαντα στο μισό μέτρο" ή "πιο εύκολα μπορεί να πετύχει ...πουλί, παρά συμπαίκτη του στο γήπεδο", ήταν μερικές από εκείνες που ακούστηκαν για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, που όσο και να το ...ψάχνει, δεν δείχνει να το έχει με τις μεταβιβάσεις.

Να το πάρει το ποτάμι, για ποιον ακούστηκε αυτή η ατάκα; Για τον Νάνο! Ο Ισπανός δεν έχει σαν δυνατό σημείο τις πάσες, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μακρινές. Και η απόδοσή του σε αυτόν τον τομέα, ήδη σχολιάζεται εκτός αλλά και εντός ομάδας...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags