Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής επικρατώντας του Μανδραϊκού (με 2-0), αναμφισβήτητα όμως αυτή η πρεμιέρα δημιούργησε περίεργα συναισθήματα. Βλέπετε, η ομάδα του δικέφαλου αετού δεν έχει ξαναπαίξει σε πιο χαμηλή κατηγορία από την κορυφαία και αυτό το παιχνίδι σήμανε το ταξίδι για την επιστροφή της εκεί που ανήκει.
 

Πως όμως είδε ο κόσμος της ΑΕΚ το νέο αυτό ξεκίνημα; Το Sportdog.gr επικοινώνησε με τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος είναι γνωστό ότι τρέφει αεκτζήδικα συναισθήματα. Ο επιφανής Ενωσίτης οπαδός μίλησε για τον αγώνα κόντρα στον Μανδραϊκό, τί πρέπει να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ, αλλά και την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα ενωσίτικα δρώμενα.
 

Πως σου φάνηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Γ'Εθνικής;

«Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα στην ομάδα. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δικαιολογίες. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει σαν ομάδα Super league και όχι ως συγκρότημα... Γ Εθνικής. Ο κόσμος έχει αντέξει πολλά και βρίσκεται κοντά στον σύλλογο σε αυτό το δύσκολο ξεκίνημα. Επομένως είναι αναγκαίο να βλέπουμε νίκες μεγαλύτερες από 2-0».

 

Παρατήρησες κάποια σημάδια υποτίμησης του αντιπάλου από τους παίκτες της ΑΕΚ;

«Όχι δεν είδα κάτι τέτοιο. Σίγουρα στην πρεμιέρα της ΑΕΚ σε αυτή την κατηγορία, υπήρχε μεγάλο άγχος. Αλλά δεν είναι δυνατόν να μην καθαρίζεις το ματς εύκολα και μεγάλο σκορ. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις πέναλτι και να φοβάσαι, μήπως ισοφαριστείς. Σε κάποιο σημείο μου δόθηκε η εντύπωση ότι ξύπνησαν φαντάσματα της περσινής σεζόν. Ευτυχώς με διέψευσαν!»


Ποιά είναι η γνώμη σου για το έμψυχο δυναμικό της Ένωσης;

«Έχουμε παίκτες που είναι αμαρτία να παίζουν στη Γ'Εθνική. Αξίζουν για μεγαλύτερα πράγματα. Απαιτείται όμως, όπως προανέφερα σοβαρότητα απ' όλους. Χρειάζεται σεβασμός στ φανέλα και την ιστορία του συλλόγου, γιατί ο κόσμος απαιτεί καλό ποδόσφαιρο».


Η παρουσία του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο της Φυλής πως σου φάνηκε;

«Γενικά οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Το έχουν αυτό. Στα καλά και στα άσχημα κακά τους βλέπεις πάντα στην εξέδρα. Το απέδειξαν και με την ανταπόκρισή τους για τα εισιτήρια διαρκείας, σχηματίζοντας ουρές έξω από τα γραφεία! Αυτό είναι απόδειξη αγάπης. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα ακολουθεί την ομάδα σε οποιοδήποτε κωλογήπεδο της Γ' Εθνικής. Είτε παίζουμε με τον Μπλάνκο είτε με τον Σταθάκη που πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ ομολογουμένως».
 

Πως σου φαίνεται η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη;

«Ο Μελισσανίδης είναι ο μπαμπάς της ΑΕΚ. Νομίζω ότι είναι μεγάλος σωτήρας. Αν θα φύγει θα διαλύσει τελείως η ομάδα και εύχομαι να μήν γίνει ποτέ αυτό».
 

Στο τέλος δεν θα μπορούσα να μην σε ρωτήσω για την Ένωση στο χάντμπολ, από το οποίο είχες περάσει και εσύ ως παίκτης. Πως βλέπεις την ομάδα φέτος;

«Φέτος θα είμαστε αντίπαλοι, αφού αγωνίζομαι στην Αναγέννηση Βύρωνα. Η ΑΕΚ πάει για μεγάλα πράγματα. Έχει σοβαρό στόχο. Οποιαδήποτε ήττα φέτος θα ισούται με αποτυχία. Θέλει σοβαρότητα και εκεί και καλή προετοιμασία. Γιατί αυτή τη σεζόν οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κυριαρχήσει και στην Ευρώπη».