Facebook Pixel Ο Στέφενς βρήκε τον "νέο Χόλτμπι" για τον ΠΑΟΚ!
| 2013-09-24 13:00:00

Ο Στέφενς βρήκε τον "νέο Χόλτμπι" για τον ΠΑΟΚ!

Ο Στέφενς βρήκε τον "νέο Χόλτμπι" για τον ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο παίκτης, που σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, μπορεί να γίνει ο "νέος Χόλτμπι" και να ανεβάσει επίπεδο τον Δικέφαλο; Η απάντηση στο ρεπορτάζ του sportdog!

Αν και ήρθε στην Τούμπα λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Χουμπ Στέφενς εκτιμάει ότι ο Σωτήρης Νίνης μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη κίνηση του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι. 

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και της Πάρμα είναι ο παίκτης κλειδί στην αγαπημένη διάταξη (4-2-1-2-1) του Ολλανδού τεχνικού, ο οποίος έχει βάλει προσωπικό στοίχημα να τον βελτιώσει. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Στέφενς έχει ζητήσει από τον Νίνη συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο και περιμένει στα επόμενα ματς να τα δει. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις απαιτήσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο διεθνής άσος ως κλασικός επιτελικός χαφ, θα πρέπει να αποκτήσει περισσότερο επιθετικό τρόπο σκέψης και κίνησης και να πατάει πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Ουσιαστικά θα πρέπει να λειτουργεί πιο ισορροπημένα μέσα στο γήπεδο τόσο σαν δημιουργός χαφ, όσο και σαν δεύτερος επιθετικός

Η αλήθεια είναι πως ο Στέφενς πιστεύει πολύ στον Νίνη και δεν είναι τυχαίο ότι θεωρεί πως μπορεί να γίνει ο "Ελληνας Χόλτμπι", τον οποίο και είχε αναδείξει στη Σάλκε!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags