Facebook Pixel Βάζει και μέσο για να γίνει προπονητής της ΑΕΚ!
| 2013-10-08 11:00:00

Βάζει και μέσο για να γίνει προπονητής της ΑΕΚ!

Βάζει και μέσο για να γίνει προπονητής της ΑΕΚ!

Ποιος προπονητής, με επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία, είναι πλέον άνεργος και θέλει σαν τρελός να πάει στην Ένωση; Ποιος θα τον "βοηθήσει"; Η απάντηση στο θέμα του sportdog!

Μετά την γκέλα της ΑΕΚ στη Γ΄ Εθνική και την γκρίνια που υπήρξε προς το πρόσωπο του Τραϊνού Δέλλα, ήδη εμφανίστηκαν δειλά - δειλά και οι πρώτοι υποψήφιοι αντικαταστάτες του "Κολοσσού". 

Μάλιστα, κάποιοι πλησίασαν από μόνοι τους την Ένωση, καθώς βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να εργαστούν σε μία ομάδα που υπάρχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ακόμα και αν βρίσκεται στη Γ΄ Εθνική. 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", ο Σάκης Τσιώλης που προσφάτως αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, θα ήθελε πολύ να δουλέψει στην ΑΕΚ, ακόμα και σε αυτή την κατηγορία. 

Μάλιστα, για να ...τρέξει τη δουλειά έχει έναν "δικό" του άνθρωπο μέσα στην ομάδα. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Θωμά Μαύρο, η γνώμη του οποίου πάντα μετράει και ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ρίξει την ιδέα για Τσιώλη! 

Όχι, βέβαια, για άμεση πρόσληψή του, αλλά για να ωριμάσει για το μέλλον. Αν, όμως, τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν αποκλείεται να τον δούμε και πιο γρήγορα στα Σπάτα... 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags