Facebook Pixel Ο Μαρινάκης δεν κάνει και ο Νάνο παικταράς;
| 2013-11-07 10:30:00

Ο Μαρινάκης δεν κάνει και ο Νάνο παικταράς;

Ο Μαρινάκης δεν κάνει και ο Νάνο παικταράς;

Είναι να απορεί, πάντως, κανείς με αυτά που αποφασίζουν στον Παναθηναϊκό.

Μα, είναι δυνατόν να έχει παρθεί απόφαση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αποκτηθεί δεξιός μπακ τον Γενάρη; Δηλαδή, σε αυτή τη θέση (μόνο) "πονάει" η ομάδα;

Και το λέμε αυτό επειδή στη συγκεκριμένη θέση έχει διακριθεί ήδη ο νεαρός Νίκος Μαρινάκης, υπάρχει ο -επίσης ταλαντούχοςΠαναγιώτης Σπυρόπουλος, που δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρίες, αλλά και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση.

Παρόλα αυτά, λοιπόν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κρίνει και έχουν αποφασίσει, όπως έμαθε ο σκύλος, να κάνουν μεταγραφή στη θέση του δεξιού μπακ. Τον Γενάρη, λοιπόν, θα αποκτηθεί δεξιός μπακ από τους "πράσινους" και το μόνο δίλημμα που υπάρχει είναι αν θα πάνε για παίκτη με προοπτική, που θα μπορεί όμως να πάρει και φανέλα βασικού, ή θα αποκτήσουν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που θα έχει τη δυνατότητα να "καβατζώσει" τη θέση. Και, φυσικά, να τη "φάει" από τον Μαρινάκη και τους άλλους νεαρούς κι ελπιδοφόρους παίκτες του Τριφυλλιού που έχουν δίψα για καθιέρωση και διάκριση.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό έχουν ξεχωρίσει μια περίπτωση από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Μιχάλη Μπακάκη του Παναιτωλικού, που μπορεί να παίξει στη δεξιά πτέρυγα και ως μπακ και ως χαφ. Είναι 22 ετών και έχει κάνει "κλικ", όπως λέμε, στους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, η "πράσινη" τριανδρία, Αναστασίου - Νταμπίζας - Σαραβάκος, "τσέκαραν" τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στο πρόσφατο παιχνίδι Ατρόμητος Παναιτωλικός στο Περιστέρι.

Και να κάνουμε μια τελευταία ερώτηση επί του θέματος; Εντάξει, στον Παναθηναϊκό κρίνουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ και θα ...κριθούν στο κάτω-κάτω γι΄ αυτήν την απόφαση. Με τις άλλες θέσεις που υπάρχει πρόβλημα, τι θα γίνει, όμως; Ο Νάνο, για παράδειγμα, που παίζει στην απέναντι πτέρυγα, έχει ικανοποιήσει το "πράσινο" τιμ;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags