Facebook Pixel Γιατί πανηγυρίζει ο Ρομπέρτο σ΄ αυτή τη φωτογραφία;
| 2013-11-14 13:00:00

Γιατί πανηγυρίζει ο Ρομπέρτο σ΄ αυτή τη φωτογραφία;

Γιατί πανηγυρίζει ο Ρομπέρτο σ΄ αυτή τη φωτογραφία;

Δεν επιλέξαμε τυχαία αυτή την εικόνα. Ο Ρομπέρτο πανηγυρίζει σαν τρελός, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Όχι, όμως, μόνο για τη νίκη της ομάδας του... Ο σκύλος έχει την αποκάλυψη!

Δύο λόγους είχε ο Ρομπέρτο για να πανηγυρίζει το βράδυ της Κυριακής, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο ένας ήταν πως ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς αυτός να δεχθεί τέρμα και ο δεύτερος ...οικονομικός!

Γιατί μπορεί ο Ισπανός πορτιέρο να ήταν ...θεατής στο "ντέρμπι", ωστόσο η συμμετοχή του αυτή τον έκανε πλουσιότερο κατά 10.000 ευρώ!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", βάσει συμβολαίου ο Ρομπέρτο πριμοδοτείται με δέκα χιλιάδες ευρώ κάθε φορά που συμπληρώνει πέντε επίσημα ματς! Την Κυριακή λοιπόν, έκλεισε την τρίτη πεντάδα αγώνα, αφού έχει 11 στο πρωτάθλημα και 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που ...μεταφράζεται σε 30.000 ευρώ μπόνους!

Το ποσό αυτό προστίθεται στις 450.000 ευρώ "καθαρές" ετήσιες αποδοχές του, χρήματα που σίγουρα μέχρι στιγμής έχει ...βγάλει με τις εμφανίσεις του σε Ευρώπη και Ελλάδα. Άλλωστε, μόνο οι αποκρούσεις του με την Μπενφίκα και η πιθανή πρόκριση μάλλον φθάνουν στον Ολυμπιακό για να τον πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμα. 

Πρόκειται, λοιπόν, για μία εξαιρετική συμφωνία που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι μάλιστα με το κόλπο των μπόνους (που εφαρμόζεται σε πολλούς στου Ρέντη), διατηρούν το κίνητρο των παικτών και τους έχουν ...ζεστούς ακόμα και για τα αδιάφορα ματς της Σούπερ Λίγκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags