Facebook Pixel Φοβερή αποκάλυψη! Ο Ερνέστο είχε πει σε Τόρο να...
| 2013-11-15 13:15:00

Φοβερή αποκάλυψη! Ο Ερνέστο είχε πει σε Τόρο να...

Φοβερή αποκάλυψη! Ο Ερνέστο είχε πει σε Τόρο να...

Τι είχε προτρέψει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Βασίλη Τοροσίδη αλλά ο διεθνής μπακ το αρνήθηκε και γιατί; Η αποκάλυψη στον sportdog από τον ίδιο τον Βάσκο προπονητή!

Ο σκύλος βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, όπως έχει αποδείξει άπειρες φορές. Τις προάλλες, λοιπόν, πήγε μια βόλτα μέχρι το Μπιλμπάο της Ισπανίας και έπεσε πάνω στην κουβέντα που είχε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε με πολύ γνωστό μάνατζερ.

Οι δυο τους άνοιξαν συζήτηση για τον Ολυμπιακό και το γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ερνέστο δήλωσε για μια ακόμα φορά φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και παραδέχθηκε ότι θα ήταν αδύνατο να φανταστεί τον εαυτό του να καθίσει σε πάγκο άλλης ελληνικής ομάδας.

Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός έκανε πλάκα επισημαίνοντας ότι λόγω Μπιλμπάο έχει "γλιτώσει" από τη μεταγραφολογία! Ο Ερνέστο εξήγησε ότι η μεταγραφική πολιτική της ομάδας των Βάσκων είναι τέτοια που δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω σχετικά με υποψήφιους στόχους. Έτσι, δεν διαβάζει ότι ενδιαφέρεται για τον ...μισό Ολυμπιακό, όπως συνέβαινε όταν βρισκόταν στον πάγκο της Βαλένθια.

Στο τέλος της κουβέντας που είχε με τον γνωστό αντζέντη, ο Ερνέστο έριξε και τη φοβερή αποκάλυψη που λίγοι γνωρίζουν ακόμα και σήμερα στου Ρέντη. Ο Βάσκος είχε προτρέψει τον Βασίλη Τοροσίδη, όταν συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό, να αλλάξει θέση! Του είχε πει, δηλαδή, να γίνει χαφ και να αφήσει την άμυνα. Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός είχε προσπαθήσει να πείσει τον διεθνή μπακ να αλλάξει ρόλο στο γήπεδο πριν το επιτυχημένο "πείραμα" με τον Γιάννη Μανιάτη!

Ο Βαλβέρδε θεωρούσε ότι ο Τοροσίδης είχε όλα τα προσόντα να γίνει ένας εξαιρετικός μέσος που θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Ωστόσο, δεν άρεσε στον "Τόρο" να παίζει στον άξονα και ζήτησε τότε από τον Ερνέστο να μην τον αλλάξει θέση.

Τελικά, ο Τοροσίδης κατάφερε να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή στη Ρόμα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ως δεξιός μπακ με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική ομάδα, ενώ αντίθετα ο Γιάννης Μανιάτης λίγο αργότερα έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην καριέρα του αλλάζοντας θέση από δεξί μπακ σε αμυντικό χαφ! Και διαπρέπει τώρα στον Ολυμπιακό και τη "γαλανόλευκη". Φοβερό; Πώς τα φέρνει καμιά φορά η (ποδοσφαιρική) ζωή...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags