Facebook Pixel Αποκλειστικό: Τι γίνεται με Μαυρία!
| 2013-11-15 19:17:00

Αποκλειστικό: Τι γίνεται με Μαυρία!

Αποκλειστικό: Τι γίνεται με Μαυρία!

Πωλείται ή δεν πωλείται ο Χάρης Μαυρίας από την Σάντερλαντ; Τι λένε οι εκπρόσωποι του νεαρού άσου; Η απάντηση μόνο στον sportdog!

Μεγάλο μπέρδεμα προέκυψε από χθες το απόγευμα, όταν βρετανική ιστοσελίδα ανέφερε πως η Σάντερλαντ έχει βάλει "πωλητήριο" στον Χάρη Μαυρία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο σκύλος έψαξε το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο άφορα άμεσα και τον Παναθηναϊκό αφού οι «πράσινοι» έχουν λαμβάνειν έξτρα χρήματα από τις συμμετοχές του με τις «μαυρόγατες» και έχει όλες τις λεπτομέρειες για την υπόθεση!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», το ρεπορτάζ δεν είναι σωστό, καθώς οι agent του Μαυρία έβαλαν...άκυρο στον συναγερμό που προκάλεσε η συγκεκριμένη είδηση! Μάλιστα, διέψευσαν πως έχει κάνει σχετική δήλωση ο Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ υποστήριζαν πως σύντομα ο προπονητής του θα του δώσει τις ευκαιρίες.

Άλλωστε, ο Μαυρίας ήταν στην 18αδα για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ασχέτως αν δεν έπαιξε και σύμφωνα με τους μάνατζερ του, για την ώρα δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του, αφού αντιμετωπίζεται ως περιουσιακό στοιχείο του αγγλικού συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags