Facebook Pixel Έτσι ο Γκαρσία θέλει να "βουλώσει" τον Στέφενς!
| 2013-12-14 12:30:00

Έτσι ο Γκαρσία θέλει να "βουλώσει" τον Στέφενς!

Έτσι ο Γκαρσία θέλει να "βουλώσει" τον Στέφενς!

Πώς σκοπεύει ο Ουρουγουανός άσος να απαντήσει στην προσβολή του προπονητή του; Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog με τις προθέσεις του Πάμπλο Γκαρσία! 

Ο Γκαρσία το έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Έκανε τόσο καιρό υπομονή μπας και ο Στέφενς ...φιλοτιμηθεί και του δώσει κάποια ευκαιρία αλλά μετά την τελευταία δήλωση του Ολλανδού ("ελάτε να τον δείτε τι κάνει στην προπόνηση") η σταγόνα ξεχείλισε για τον Ουρουγουανό.

Ο Γκαρσία αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, μετά το διάλογο που είχε με τον Στέφενς, και ζήτησε συνάντηση με τον Σαββίδη. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αγαπημένος Πάμπλο των οπαδών του ΠΑΟΚ θα ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να φύγει από τον Δικέφαλο. Γιατί πολύ απλά θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα. Aκόμα και στα 36! 

Μπορεί να υπάρχει διάθεση από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση να κρατήσουν τον Γκαρσία στην ομάδα, για να προσφέρει από κάποιο άλλο πόστο, αλλά ο Ουρουγουανός άσος έχει πεισμώσει και θέλει αποδείξει ότι δεν είναι ...παλαίμαχος, όπως νομίζει Στέφενς... 

Ο Γκαρσία είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και να δείξει σε όλους ότι ο Ολλανδός κάνει λάθος που δεν τον υπολογίζει. Έχει βάλει σκοπό να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα και να εκθέσει τον Στέφενς με τις εμφανίσεις του!

Ναι, καλά διαβάζετε. Ο Γκαρσία ήδη ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και, όπως έμαθε ο σκύλος, ήδη τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας τον "ζαχαρώνουν" ενόψει Γενάρη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags