Facebook Pixel Τι γίνεται με «Σίφο»; Μένει ή φεύγει;
| 2014-01-15 01:10:00

Τι γίνεται με «Σίφο»; Μένει ή φεύγει;

Τι γίνεται με «Σίφο»; Μένει ή φεύγει;

Όλο το παρασκήνιο για το «φλερτ» του Σίλντενφελντ με τον ΑΠΟΕΛ. Τα τηλεφωνήματα, ο Νταμπίζας, η έρευνα και οι πιθανότητες για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να διακοπεί ο δανεισμός του και να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα! Η αλήθεια είναι πως ο Κροάτης δεν έχει δώσει μέχρι τώρα στην ομάδα αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι που τον επέλεξαν το καλοκαίρι για να «χτίσουν» πάνω του την άμυνα, ωστόσο μέχρι πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε καν σκέψη για να αποχωρήσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιώργος Δώνης έχει εξαιρετική άποψη για τον «Σίφο» και τον θέλει πάρα πολύ στην Κύπρο, έστω και ως δανεικό. Για αυτό και στις γιορτές επικοινώνησε με τον ατζέντη του, ώστε να τον ρωτήσει αν όντως έχει... ξενερώσει με τον Παναθηναϊκό και θέλει ο ίδιος να φύγει.

Όπως αναφέρει όμως η στήλη «sportdog penalty», ο Έλληνας τεχνικός δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση και για αυτό στην συνέχεια επικοινώνησε δύο φορές και με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος επίσης όμως δεν είχε μία σαφή απάντηση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Κατά συνέπεια η υπόθεση είναι πολύ... φλου, με τον διεθνή στόπερ να βρίσκεται (για την ώρα) πιο κοντά στο «μένω» από το «φεύγω». Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για δανεισμό, κάτι που κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα, ενώ ούτε και ο παίκτης βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τώρα για τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «πράσινοι» πάντως τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να ψάχνουν για κεντρικό αμυντικό, με τον Νταμπίζα να έχει ήδη την σχετική λίστα με τα ονόματα, ώστε να είναι πανέτοιμοι στο ενδεχόμενο που ο «Σίφο» αποχωρήσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags