Facebook Pixel Τούρκος θα γίνει ο Τσιώλης μόλις μάθει την κοροϊδία!
| 2014-01-23 12:00:00

Τούρκος θα γίνει ο Τσιώλης μόλις μάθει την κοροϊδία!

Τούρκος θα γίνει ο Τσιώλης μόλις μάθει την κοροϊδία!

Δε θα το πιστεύει ο Σάκης Τσιώλης αυτό που ετοιμάζεται να γίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα τώρα που έχει αποχωρήσει. Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει μόλις το μάθει. Και με το δίκιο του!

Ο Τσιώλης δεν έφυγε από τον ΠΑΣ μόνο επειδή η ομάδα δεν τραβούσε. Αυτά είναι για τους φιλάθλους. Όχι για τον σκύλο που δαγκώνει μέχρι το κόκκαλο. Τα αποκαλύψαμε όλα χθες. Τα γράψαμε χαρτί και καλαμάρι. Δεν έχετε παράπονο.

Ο Τσιώλης είχε ζητήσει από τον Χριστοβασίλη έναν αντί-Ντε Βινσέντι. Έναν μπαλαδόρο να καλύψει το κενό του Αργεντινού. Αυτός, όμως, δεν αποκτήθηκε ποτέ. Τα λεφτά, του είπαν, ήταν πολλά για να αποκτηθεί ισάξιος ή καλύτερος του Ντε Βινσέντι και ο Τσιώλης έπρεπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα με αυτούς που είχε. Τον Κυβελίδη, τον Ακόστα, τον Σονγκό.

Γι΄ αυτό όταν είδε ότι η ομάδα δεν τραβούσε έτσι, αγανάκτησε και την έκανε. Δεν είναι δυνατόν να χάνεις τον καλύτερό σου παίκτη και να μην παίρνεις αντικαταστάτη. Χτύπημα κάτω από τη μέση ήταν αυτό για τον Τσιώλη. Αποστολή αυτοκτονίας, αν θέλετε.

Ο Τσιώλης, πάντως, τον είχε έτοιμο τον αντί-Βινσέντι, αλλά ο Χριστοβασίλης δεν του έκανε το χατίρι. Ήταν Ισπανός, βιρτουόζος της μπάλας. Στυλ Ράγιος αλλά ανώτερος του Ντε Βινσέντι. "Αυτόν θέλω να μου πάρετε", είχε πει ο Τσιώλης στη διοίκηση. Αλλά μέχρι που έφυγε, μεταγραφή δεν είδε. Μόνο στον ύπνο του.

Ακούστε τώρα το καλύτερο. Την πληροφορία την έχει ο σκύλος και δεν μπορεί να μην τη γράψει γιατί θα λυσσάξει. Ο ΠΑΣ διαπραγματεύεται τώρα με τον Ισπανό που είχε προτείνει ο Τσιώλης και ήθελε διακαώς στην ομάδα του. Ναι, δεν κάνουμε καμία πλάκα. Δεν έχουμε όρεξη για αστεία. Ο Τσιώλης έφυγε και ο παίκτης που πρότεινε για αντί-Ντε Βινσέντι έρχεται! Πώς το λένε αυτό; Κοροϊδία; Ξεδιαντροπιά; Διαλέγετε και παίρνετε... 

Τούρκος θα γίνει ο Τσιώλης, πάντως, μόλις το μάθει. Και με το δίκιο του εδώ που τα λέμε. Άσχημο παιχνίδι παίξανε στον Σάκη που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags