Facebook Pixel Πόσα τσέπωσε ο Τσιώλης στον ΠΑΣ; (κρατηθείτε καλά!)
| 2014-01-24 10:30:00

Πόσα τσέπωσε ο Τσιώλης στον ΠΑΣ; (κρατηθείτε καλά!)

Πόσα τσέπωσε ο Τσιώλης στον ΠΑΣ; (κρατηθείτε καλά!)

Δε θα πιστεύετε πόσα χρήματα πρόλαβε να βγάλει ο Έλληνας προπονητής στους 2,5 μήνες που έκατσε στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο σκύλος είναι παντού και ...δαγκώνει!

Ποσό – πρόκληση, για τις εποχές που ζούμε, εισέπραξε ο Σάκης Τσιώλης στον ΠΑΣ για τους μόλις 2,5 μήνες που έκατσε στον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να πληρωθεί για τους 2 μήνες που δούλεψε στο σύλλογο και πήρε το ποσό (κρατιέστε καλά;) των 25.000 ευρώ!!!

Μιλάμε για απίστευτα χρήματα, αν σκεφθούμε την κρίση που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, αλλά και το γεγονός ότι ο Τσιώλης δεν πρόλαβε καλά-καλά να κλείσει 3 μήνες δουλειάς στα Γιάννενα.

Το φοβερό είναι ότι ο Τσιώλης είχε να λαμβάνει και άλλα χρήματα από το αφεντικό του "Άγιαξ της Ηπείρου", αλλά επειδή επέλεξε να παραιτηθεί, αναγκάστηκε να επιστρέψει επιταγές ύψους 50.000 ευρώ που είχε πάρει ως εγγύηση από τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Πάντως, ο αντι-Τσιώλης, Γιάννης Πετράκης, είναι σαφώς πιο οικονομική λύση για τον ΠΑΣ. Για την ακρίβεια το κασέ του πρώην τεχνικού του Εργοτέλη είναι 5 φορές χαμηλότερο από του ..."Έλληνα Μουρίνιο", Σάκη Τσιώλη! Απίστευτα πράγματα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags