Facebook Pixel Τρελός Ιβάν! Έδωσε διπλάσια σε Νάτχο από Σαβιόλα!
| 2014-02-01 10:00:00

Τρελός Ιβάν! Έδωσε διπλάσια σε Νάτχο από Σαβιόλα!

Τρελός Ιβάν! Έδωσε διπλάσια σε Νάτχο από Σαβιόλα!

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Σαββίδης! Ποιο είναι το ασύλληπτο ...μεροκάματο του Νάτχο που δεν πιάνει ούτε το ηγεμονικό συμβόλαιο του Σαβιόλα; Δεν θα το πιστεύετε!

Πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη έβαλε ο Ιβάν Σαββίδης για να φέρει στην Τούμπα, έστω και για 6 μήνες αρχικά, τον Μπίμπρας Νάτχο.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έταξε "γη και ύδωρ" στον Ισραηλινό μέσο προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα απορρίπτοντας προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το φοβερό αυτής της σπουδαίας μεταγραφής για τον Δικέφαλο είναι ότι, αν ο Νάτχο δεν υπογράψει το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, θα πάρει ένα κάρο λεφτά μόνο για μερικούς μήνες.

Ουσιαστικά και ...χοντρικά, ο Σαββίδης έφερε τον Ισραηλινό άσο στον ΠΑΟΚ για 100 ημέρες και θα του στοιχίσει περίπου 8.000 ευρώ την ημέρα!!! Μιλάμε για ασύλληπτο ποσό για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και της χώρας γενικότερα που βιώνει ακόμα τραγικές καταστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

Είναι ένα "μεροκάματο" - πρόκληση με το οποίο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κάνει επίδειξη δύναμης και στέλνει "μήνυμα" στους αντιπάλους του ότι σκοπεύει να ξοδέψει πολύ χρήμα για να κάνει τον Δικέφαλο παντοδύναμο.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο Σαβιόλα, ο πιο ακριβοπληρωμένος αυτή τη στιγμή παίκτης της Σούπερ Λίγκας και του μεγάλου αντιπάλου του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, παίρνει καθαρές (χωρίς τα μπόνους) απολαβές 1,6 εκ. ευρώ το χρόνο. Αν κάνουμε μια απλή διαίρεση, ο μισθός του Αργεντινού άσου μεταφράζεται σε κάτι παραπάνω από 4.000 ευρώ τη μέρα!

Δηλαδή, ο Νάτχο του ΠΑΟΚ, μπορούμε να πούμε ότι θα αμοίβεται με τα διπλάσια χρήματα από τον Σαβιόλα, ο οποίος βέβαια έχει να λαμβάνει και πολλά μπόνους επίτευξης στόχων. Μιλάμε για τις πάγιες αποδοχές. Τα στάνταρ λεφτά που "καθαρίζουν" οι ποδοσφαιριστές βρέξει-χιονίσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σαββίδης έκανε μια μεγάλη μεταγραφή από κάθε άποψη, που δείχνει, φυσικά, και την κάψα που έχει για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Γιατί στην ουσία αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που θέλει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και γι΄ αυτό απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας για το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αν, φυσικά, δεν του "κάτσει" ο τίτλος και ο Ισραηλινός αποχωρήσει το καλοκαίρι, η χασούρα για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ θα είναι σημαντική. Το ρίσκο είναι μεγάλο και αποδεικνύει τη μεγάλη τρέλα του Ιβάν να δει τον ΠΑΟΚ να σηκώνει κούπες.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags