Facebook Pixel Ο καπετάνιος πιάνει ξανά το πηδάλιο;
| 2014-02-04 12:00:00

Ο καπετάνιος πιάνει ξανά το πηδάλιο;

Ο καπετάνιος πιάνει ξανά το πηδάλιο;

Ποιος πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πολύ αγαπητός στους οπαδούς, επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζει κινήσεις που θα κάνουν το όνομά του να συζητηθεί;

Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να μαθαίνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ότι ο συγκεκριμένος πρώην μεγαλομέτοχος επιστρέφει δυναμικά στο χώρο που δραστηριοποιούνταν τόσα χρόνια και ετοιμάζει ...πράγματα και θαύματα!

Αναφερόμαστε, φυσικά, στον Νικόλα Πατέρα, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικονομικό ρεπορτάζ, ο Ν. Πατέρας επιστρέφει δυναμικά στον εφοπλισμό και αποφάσισε να δημιουργήσει ξανά στόλο. Για πρώτη φορά μετά από το 2007. Σήμερα ήδη ελέγχει 17 πλοία και μέσα στο επόμενο διάστημα προτίθεται να κάνει νέες αγορές. Η ιστορία της οικογένειάς του άλλωστε στον χώρο του εφοπλισμού ξεκινάει στα τέλη του 1700(!) και, φυσικά, συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

Αν αυτή η εξέλιξη, η εκ νέου ενεργοποίηση του Νικόλα Πατέρα στον χώρο της ναυτιλίας, μπορεί να επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς. Ίσως, ακόμα, ούτε και ο ίδιος. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο εφοπλιστής έχει αποφασίσει, όπως προκύπτει από το οικονομικό ρεπορτάζ, να επιστρέψει δυναμικά στις θάλασσες. Να πιάσει ξανά το πηδάλιο και να δημιουργήσει νέο, δυνατό στόλο.

Αν θα κάνει κάτι παρόμοιο και στην αγαπημένη του ομάδα, με την οποία εδώ που τα λέμε δεν σταμάτησε ποτε να ασχολείται και να βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια, ίσως είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags