Facebook Pixel Τα 15 γκολ σε 6 εναντίον 6 "τρέλαναν" τον Στέφενς!
| 2014-02-15 10:00:00

Τα 15 γκολ σε 6 εναντίον 6 "τρέλαναν" τον Στέφενς!

Τα 15 γκολ σε 6 εναντίον 6 "τρέλαναν" τον Στέφενς!

Φοβερό παρασκήνιο στον σκύλο! Τι έκανε ο νεαρός Κουλούρης σε προπόνηση του ΠΑΟΚ και άφησε τον Στέφενς με το στόμα ανοιχτό; "Βλέπει το τέρμα λες και είναι ...50 μέτρα"!

Με τα δύο γκολ που έβαλε στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο, ο Θύμιος Κουλούρης "συστήθηκε" στον πολύ κόσμο. Στους "ειδικούς" του ποδοσφαίρου, όμως, ήταν ήδη γνωστός ως ο "νέος Κλάους" εδώ και αρκετό καιρό...

Ο Κουλούρης πήγε σε ηλικία 13 ετών στον ΠΑΟΚ ως χαφ από τον Αετό Σκύδρας. Εκεί τον έκαναν φορ και έτσι εξελίχθηκε σε "μπομπέρ" της U-20 του ΠΑΟΚ, πολύ πριν τον επιλέξει ο Στέφενς για την πρώτη ομάδα.

Ο έμπειρος κόουτς του ΠΑΟΚ, που ειδικεύεται στην ανάδειξη ταλέντων, εντυπωσιάστηκε με τον μικρό, όταν σε μια προπόνηση και σε άσκηση 6 εναντίον 6, ο Κουλούρης σημείωσε 15 γκολ! Μιλάμε για φοβερό ποσοστό ευστοχίας που επιβεβαιώνει όσους ισχυρίζονται για τον μικρό ότι έχει εκπληκτικά τελειώματα.

Ο σκύλος έμαθε ότι στον Ολλανδό προπονητή αρέσει ο 18χρονος επιθετικός γιατί, εκτός του ότι "βλέπει την εστία λες και είναι ...50 μέτρα!", όπως έχει ειπωθεί χαρακτηριστικά από άνθρωπο που βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του Δικέφαλου, τον θεωρεί και "δημιουργικό στράικερ".

Γι΄ αυτό λοιπόν και ο Στέφενς, αφού τον κάλεσε να προπονείται μαζί του με την πρώτη ομάδα, του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Απόλλων πριν λίγες ημέρες.

Ενδεικτικό, πάντως, της αξίας του νεαρού Κουλούρη, είναι πως έρχονται να τον δουν αγωνιζόμενο στο πρωτάθλημα Νέων σκάουτερ ξένων ομάδων! Βέβαια, ρόλο σε αυτό παίζει και ο ατζέντης του, ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος είναι μάνατζερ και των Φορτούνη, Σταφυλίδη, Γιαννιώτα και Μαυρία, οι οποίοι πήραν μεταγραφή στο εξωτερικό πριν καλά-καλά καθιερωθούν στις ομάδες τους.

Ο "νέος Κλάους", πάντως, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς ήδη μετράει 19 γκολ σε 18 ματς στο πρωτάθλημα Κ-20. Μάλιστα, στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πέτυχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο με 2-1, ενώ "κέρδισε" και το ενδιαφέρον των τεσσάρων ξένων σκάουτερ που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο Απήλιον.

Συγκεκριμένα, εκτός απο τη Λίλ που τσέκαρε τον μικρό, όπως έχει διαρρεύσει, ήταν επίσης άνθρωποι από την Καιζερσλάουτερν, την Γκενκ και την Ουτρέχτη, που κράτησαν σημειώσεις για τον άσο του ΠΑΟΚ. Και οι τέσσερις ομάδες θεωρούν τον Κουλούρη special ταλέντο και από εδώ και στο εξής θα τον παρακολουθούν πολύ στενά.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags