Facebook Pixel Το "μπαμ" από Αγγλία παλεύει ο Παναθηναϊκός!
| 2014-02-24 10:15:00

Το "μπαμ" από Αγγλία παλεύει ο Παναθηναϊκός!

Το "μπαμ" από Αγγλία παλεύει ο Παναθηναϊκός!

Ποιος (βασικός) παίκτης του Παναθηναϊκού αποχωρεί (πιθανότατα) το καλοκαίρι και πώς οι Πράσινοι κινούνται από τώρα για να καλύψουν το κενό του; Ο sportdog αποκαλύπτει!

Είναι δύσκολο, μαθαίνει ο σκύλος, να κρατήσει για δεύτερη σερί χρονιά δανεικό, από τη Νιουκάστλ, τον Μεχντί Αμπέντ, ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει, πάντως, να πετύχει ένα νέο deal με την ομάδα που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να τα καταφέρει είναι λίγες. Παρόλο που ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να παραμείνει στο Τριφύλλι, το πιο πιθανό σενάριο είναι το καλοκαίρι να επιστρέψει στην αγγλική ομάδα.

Γι΄ αυτό οι Πράσινοι ήδη ψάχνουν τη διάδοχη κατάσταση. Ο Νταμπίζας δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και κάνει από τώρα συζητήσεις και επαφές για τον αντικαταστάτη του Αμπέντ, σε περίπτωση που ο Αλγερινός δεν παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού κάνει κουβέντες στην Αγγλία και, όπως ακούει ο σκύλος, έχει προχωρήσει κάποιες διαπραγματεύσεις για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να απασχολήσουν σοβαρά τους Πράσινους το καλοκαίρι.

Ο Νταμπίζας μιλάει με ατζέντηδες που ξέρουν πολύ καλά την αγγλική αγορά, αλλά και απευθείας με ομάδες από το Νησί, φτιάχνοντας μια λίστα με παίκτες που θα μπορούν να αποτελέσουν περίπτωση Αμπέντ.

Ο 21χρονος άσος θεωρείται, άλλωστε, 100% επιτυχημένη μεταγραφή από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, άσχετα αν δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες για να παραμείνει στην ομάδα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags