Facebook Pixel Φόβος και τρόμος! Τι σχεδιάζουν αγριεμένοι οπαδοί;
| 2014-02-25 10:45:00

Φόβος και τρόμος! Τι σχεδιάζουν αγριεμένοι οπαδοί;

Φόβος και τρόμος! Τι σχεδιάζουν αγριεμένοι οπαδοί;

Τρελό σενάριο! Τι φοβερό ακούγεται τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη για τις άγριες προθέσεις Αρειανών; Πώς σκοπεύουν να ξεσπάσουν για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό;

Ακούγεται πολύ στη Θεσσαλονίκη αυτό που θα γράψει ο σκύλος. Το λένε μέχρι και οι ρεπόρτερ στα ραδιόφωνα ότι μπορεί να συμβεί σε ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Άρη, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί της ομάδας, μετά την ήττα-υποβιβασμό από τον Πλατανιά, σχεδιάζουν, όπως φημολογείται,  να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο στην πρώτη ευκαιρία που θα έχουν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι φίλαθλοι του Άρη είναι "τρελαμένοι" από τον τρόπο που η ομάδα τους οδηγήθηκε στο δρόμο για τη Football League και σκοπεύουν να δείξουν την αγανάκτησή τους με κάθε τρόπο. Ακόμα και με "ντου" στον αγωνιστικό χώρο, όπως έχουν ξανακάνει στο παρελθόν.  

Αυτό που λέγεται είναι ότι από τη στιγμή που ο Άρης θα υποβιβαστεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στη Β΄ Εθνική, είναι προτιμότερο να πέσει στην τρίτη κατηγορία, που θεωρείται πια ερασιτεχνική, για να απαλλαγεί από τα χρέη του. Όπως συνέβη, δηλαδή, με μία ακόμα της Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή.

Ο Γηραιός, θυμίζει ο σκύλος, υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία για "δυσφήμιση του αθλήματος", μετά από ανάλογο "ντου" των οπαδών του. Το ίδιο, λοιπόν, σενάριο παίζει τις τελευταίες ώρες και για τον Άρη και συζητιέται πολύ στις τάξεις των οπαδών.

Το "Κλεάνθης Βικελίδης" θα "βράζει" κυριολεκτικά στα επόμενα παιχνίδια του Άρη και μόλις δοθεί η αφορμή είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει κανείς να συγκρατήσει το μαινόμενο πλήθος. Αυτό, βεβαίως, μπορεί να εξυπηρετεί, όπως προείπαμε, και τις βλέψεις της διοίκησης.

Όλοι είδαμε, άλλωστε, τον Λάμπρο Σκάρδο να προτρέπει τους παίκτες του να πέσουν κάτω στο ματς της Κρήτης για να σταματήσει ο αγώνας με τον Πλατανιά. Κάτι που, αν συνέβαινε, θα επέφερε εξαντλητικές ποινές για την ομάδα του Άρη.

Πάντως, αυτό το φόβο για τις προθέσεις μιας μερίδας, προφανώς, από τους απηυδησμένους οπαδούς του Άρη, θα πρέπει οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιοι να τον νιώσουν και να αποτρέψουν κάθε απόπειρα που μπορεί να γυρίσει -για μια ακόμα φορά- το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω... 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags