Facebook Pixel Απειλή Αρειανών! "Αν έρθει ο Σκόρδας γήπεδο θα..."
| 2014-02-27 14:15:00

Απειλή Αρειανών! "Αν έρθει ο Σκόρδας γήπεδο θα..."

Απειλή Αρειανών! "Αν έρθει ο Σκόρδας γήπεδο θα..."

"Φορτωμένοι" οπαδοί του Άρη απειλούνε τον Λάμπρο Σκόρδα και τον περιμένουν ...πώς και πώς το Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ.

Καζάνι που βράζει θυμίζει η κατάσταση στον Άρη, μετά την απόφαση για αλλαγή διοίκησης από την ΚΜΑ και την άρνηση του Λάμπρου Σκόρδα να παραιτηθεί.

Τα διοικητικά-οικονομικά προβλήματα, αλλά και τα αγωνιστικά, οδήγησαν τη Γ.Σ. της Κοινωνίας Μέλων Άρη στην απόφαση για αλλαγή εκ νέου της διοίκησης στην ΠΑΕ, παύοντας τα καθήκοντα της διοίκησης Σκόρδα. Ωστόσο το θέμα της ανάληψης καθηκόντων από τη νέα διοίκηση με την συμμετοχή των Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουζούνια, Κουσουνάδη, δεν είναι τόσο απλό.

Στην προηγούμενη απόφαση της Γ.Σ., είχε αποφασίστηκε να δοθεί η διοίκηση στον Λάμπρο Σκόρδα εν λευκώ. Τώρα που αποφασίστηκε να τον καθαιρέσουν, για να αναγνωρίσει το Πρωτοδικείο τη νέα διοίκηση θα πρέπει ο προκάτοχος να έχει παραιτηθεί, κάτι που δεν προτίθεται να κάνει ο Λάμπρος Σκόρδας, όπως δήλωσε και ο ίδιος. 

Αυτή η άρνηση είναι ο κύριος λόγος δημιουργίας αρνητικού κλίματος. Η ατμόσφαιρα στον Άρη είναι τεταμένη και ο κλοιός έχει στενεύσει πολύ γύρω από τον Σκόρδα, ο οποίος δέχεται σφοδρές πιέσεις από τον κόσμο.

Πηγές του σκύλου από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα -έως και επικίνδυνα! Στις τάξεις των οργανωμένων το λένε, πλέον, ξεκάθαρα: "Ο Σκόρδας έχει μείνει μόνος του με το παρεάκι του που τον στηρίζει με κλειστά μάτια. Αν δεν παραιτηθεί, το Σάββατο με τον ΟΦΗ θα το μετανιώσει αν έρθει γήπεδο"!

Όπως καταλαβαίνετε, ο Άρης εκτός από τη μάχη σωτηρίας έχει και πολλά άλλα ζητήματα στο κεφάλι του, τα οποία δυσκολεύουν την προσπάθεια παραμονής. Ας ελπίσουμε ότι το Σάββατο  δεν θα γίνει τίποτα στο γήπεδο. Αν και δεν βάζουμε και το χέρι μας στο Ευαγγέλιο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags