Facebook Pixel Μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες τα κάνουν αυτά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-09 16:30:00

Μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες τα κάνουν αυτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες τα κάνουν αυτά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα πιστέψετε τι έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σε ...Τούμπα μετέτρεψαν τη Νέα Μεσημβρία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργώντας ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατμόσφαιρα σήμερα το πρωί στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 4.000 ΠΑΟΚτσήδες(!) που πανηγύρισαν ΕΞΑΛΛΑ τη νίκη με 1-0 που έφερε την ομάδα μία ανάσα από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (στο 1+ από τον Ολυμπιακό με 2 παιχνίδια λιγότερα).

Μιλάμε για ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ατμόσφαιρα, αν αναλογισθεί κανείς ότι πρόκειται για παιχνίδι των Κ-20. Μάλιστα στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη με ΜΑΤ για να συγκρατήσει το μεγάλο πάθος των ΠΑΟΚτσήδων. Σίγουρα πρωτόγνωρες εικόνες σε ματς πιτσιρικάδων... 

Οι οπαδοί του Δικεφάλου ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί και, όπως είναι φυσικό, "περιποιήθηκαν" δεόντως τους Ερυθρόλευκους με διάφορα συνθήματα. Το κλίμα που δημιουργήθηκε μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια "μικρογραφία" για τι θα δούμε σε λίγες ώρες στην Τούμπα...

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το ντέρμπι κορυφής "καθάρισε" ο "νέος Κλάους" της ομάδας Κ-20 του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης, που κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι που έκρινε τον αγώνα.

Όπως έμαθε ο sportdog, για χάρη του νεαρού επιθετικού βρέθηκαν στο γήπεδο τρεις σκάουτερς ευρωπαϊκών ομάδων. Ο ένας εκπροσωπούσε μεγάλo γερμανικό σύλλογο που έχει βάλει στο μάτι τον Κουλούρη εδώ και πολύ καιρό.

Πάρτε τώρα μια μικρή γεύση από το τι έγινε στη Νέα Μεσημβρία...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags