Facebook Pixel Έχει "καρύδια" ο Αλβέρτης! Τι ζητά από τους παίκτες;
| 2014-03-12 13:00:00

Έχει "καρύδια" ο Αλβέρτης! Τι ζητά από τους παίκτες;

Έχει "καρύδια" ο Αλβέρτης! Τι ζητά από τους παίκτες;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που αλλάζει ο "Φράνκι" στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και γιατί είναι δύσκολο αυτό που ζητάει από τους παίκτες του; O sportdog έχει το ρεπορτάζ!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν θέλει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό. Ξέρει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα, στα μέσα μίας σεζόν και ενώ έρχονται "τελικοί" στην Ευρωλίγκα.

Ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού επιθυμεί, όμως, να δει έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό και γι΄ αυτό, σε συνεργασία πάντα με τον Δημήτρη Πρίφτη, έχει αποφασίσει ότι η ομάδα πρέπει να γίνει πιο γρήγορη. Και ειδικά στην επίθεση. Αυτή θα είναι η πρώτη "πινελιά" του "Φράνκι" στη μετά-Πεδουλάκη εποχή.

Το προπονητικό δίδυμο του Παναθηναϊκού θέλει να ποντάρει στα αθλητικά προσόντα των παικτών της ομάδας, με στόχο να βρίσκει σκορ στο transition. Θα επιχειρήσει να διατηρήσει την αμυντική λειτουργία, αλλά θέλει να πολλαπλασιάσει τους πρωτεύοντες και δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση να γυρίσει σχεδόν 180 μοίρες ο διακόπτης, όπως προείπαμε, αλλά αυτό θα επιδιώξει ακόμα κι από το κρίσιμο ματς στην Πόλη κόντρα στην Εφές. Αν η αλλαγή αφομοιωθεί άμεσα, μπορεί να φέρει εξίσου άμεσα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα είναι δύσκολο, όμως, ενώ και σε βάθος χρόνου θέλει μεγάλο rotation, φρέσκα πόδια και αντοχές. Τα έχει αυτά ο Παναθηναϊκός; Οι απαντήσεις στο παρκέ...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αλβέρτης δείχνει να έχει τα "καρύδια" και την αποφασιστικότητα να πάρει πρωτοβουλίες που έχουν ρίσκο με σκοπό να βγάλει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags