Facebook Pixel Η ατάκα Σα Πίντο για τον Παναθηναϊκό!
| 2014-03-22 00:40:00

Η ατάκα Σα Πίντο για τον Παναθηναϊκό!

Η ατάκα Σα Πίντο για τον Παναθηναϊκό!

Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον ημιτελικό του Κυπέλλου και πώς «έφτιαξε» τους παίκτες του ΟΦΗ; Η απάντηση στο θέμα του sportdog...

Ο Σα Πίντο όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει άνετα τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, αλλά έχει αυξήσει και πολύ τις πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, μετά το 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Πορτογάλος είναι «μετρ» στην ψυχολογία και για αυτό πριν το ματς πήγε τους παίκτες του να δουν τους «300». Βέβαια, δεν έμεινε μόνο στην ταινία, καθώς για να... ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και να τους πείσει ότι μπορούν να αποκλείσουν τον Παναθηναϊκό, προχώρησε και σε μία ψυχωμένη ομιλία.

Όπως αναφέρει λοιπόν η στήλη «sportdog penalty», ο Σα Πίντο μιλώντας στους παίκτες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ πιστεύω πως μπορούμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟ, ο τελικός μας περιμένει και είναι η μεγάλη ευκαιρία, για μένα και για σας»!

Αυτά είπε πριν το 1-0 και με το σκορ, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του, δικαιώθηκε. Για αυτό και οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν να λένε για τον προπονητή τους ,πως το πλάνο του βγήκε στο 100%, μπλοκάροντας την ομάδα του Αναστασίου...

Περιμένουμε να δούμε βέβαια τώρα, τι ετοιμάζει και για το μεγάλο ματς της Λεωφόρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags