Facebook Pixel Μπαλωθιές στον Ολυμπιακό!
| 2014-03-23 10:40:00

Μπαλωθιές στον Ολυμπιακό!

Μπαλωθιές στον Ολυμπιακό!

Επιθετικός από ομάδα της Κρήτης, που δεν είναι όμως ο Θανάσης Παπάζογλου από τον ΟΦΗ όπως πρόσφατα ακούστηκε, παίζει γερά για τον Ολυμπιακό; Ο σκύλος έχει το θέμα!

Δεν έπρεπε να σκοράρει σε βάρος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου για να μπει στο μεταγραφικό "καρνέ" του Ολυμπιακού.

Ο Θανάσης Παπάζογολου, που κάνει σούπερ χρονιά φέτος με τον ΟΦΗ (7 γκολ σε 25 ματς πρωταθλήματος), έχει προταθεί από τον Γενάρη στους Πρωταθλητές.

Η περίπτωση του πρώην φορ του Άρη και του ΠΑΟΚ δεν περνάει απαρατήρητη στο Λιμάνι και είναι γεγονός ότι η εξέλιξή του παρακολουθείται προσεκτικά από τους Ερυθρόλευκους.

Μέχρι εκεί όμως... Ο Ολυμπιακός τσεκάρει, άλλωστε, όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και έτσι κάνει και με τον Παπάζογλου. Το "σκανάρισμα" από την επίσημη πρόταση απέχει πολύ και αυτό ισχύει για τον Έλληνα φορ του ΟΦΗ.

Ο sportdog αποκάλυψε εξάλλου τις προάλλες την πρόθεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση ενός επιθετικού κλάσης που θα μπορεί ταιριάξει στη γραμμή κρούσης με την ποιότητα του Σαβιόλα.

Οπότε θεωρείται δύσκολο να αποκτηθεί επιθετικός από το ελληνικό πρωτάθλημα και, αν αυτό γίνει, θα πρόκειται για τον 3ο-4ο φορ που θα δίνει ανάσες, όταν χρειάζεται, στους βασικούς.

Το ρόστερ θα διαμορφωθεί, βεβαίως, μετά τις εισηγήσεις του Μίτσελ, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση, όπως έμαθε ο σκύλος, έναν άλλον επιθετικό κρητικής ομάδας.

Η "μπαλωθιά", δηλαδή, μπορεί να "σκάσει" για την "ερυθρόλευκη" επίθεση, αλλά με παίκτη που αγωνίζεται σήμερα στην ομάδα του Εργοτέλη.

Αυτός είναι ο Γιώργος Διαμαντάκος, που ανήκει φυσικά στον Ολυμπιακό και κάνει πολύ καλή σεζόν στην ομάδα της Κρήτης με 7 γκολ.

Ο παίκτης παίζει δανεικός στον Εργοτέλη και αρέσει πολύ στον προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ είναι δεδομένο ότι εκτιμάει ιδιαιτέρως τα προσόντα του Διαμαντάκου και είναι πολύ πιθανό να του δώσει ευκαιρίες στην καλοκαιρινή προετοιμασία.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags