Facebook Pixel Αυτός δεν... τρελαίνεται με Κατσουράνη!
| 2014-04-03 23:41:00

Αυτός δεν... τρελαίνεται με Κατσουράνη!

Αυτός δεν... τρελαίνεται με Κατσουράνη!

Ποιος είναι ο άνθρωπος που διαφωνεί με την επιστροφή του διεθνή άσου στην ΑΕΚ και ποια είναι η πρόταση – έκπληξη που έκανε στον Μελισσανίδη; Διαβάστε στον sportdog!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν φτάνει στην κορύφωσή του όσο πλησιάζει το τέλος της σεζόν και φυσικά το θέμα του Κώστα Κατσουράνη και η πιθανή επιστροφή του στην Ένωση, βρίσκεται πολύ ψηλά στην ατζέντα.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, ο «Κατσούρ» θεωρούνταν σχεδόν σίγουρος για την ΑΕΚ της Football League, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό «ναυάγιο». Ο «sportdog penalty» έψαξε το θέμα και έμαθε για ποιο λόγο υπάρχει... κόλλημα.

Αυτό λοιπόν που έμαθε ο σκύλος είναι πως όσο πλησιάζουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου τόσο ενεργοποιείται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει (και θα έχει) σημαντικό λόγο στην ΑΕΚ που... έρχεται!

Ο Ντούσκο λοιπόν είναι και αυτός που έχει ενστάσεις για την επιστροφή του Κατσουράνη, ενώ ο Σερβοέλληνας είναι που πιστεύει πολύ στον Τραϊνό Δέλλα και για αυτό έχει προτείνει την παραμονή του στην Ένωση και στην Β' Εθνική...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags