Facebook Pixel Στο κρανίο ο Τζιμπούρ με πρώην του Ολυμπιακού!
| 2014-04-09 11:45:00

Στο κρανίο ο Τζιμπούρ με πρώην του Ολυμπιακού!

Στο κρανίο ο Τζιμπούρ με πρώην του Ολυμπιακού!

Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής, παλιός επιθετικός του Πρωταθλητή, που έχει τρελάνει τον Αλγερινό άσο; Γιατί ο Τρομοκράτης δεν κοιμάται τα βράδια, σου αποκαλύπτει ο sportdog!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Τζιμπούρ αυτό που του συμβαίνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Αλγερινός φορ θεωρείται ανέτοιμος από τον προπονητή του, Γκάρι Μπραζίλ, ο οποίος τον άφησε σε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός 18άδας.

Ο Τρομοκράτης είδε χθες από την εξέδρα την εντός έδρας ισοπαλία (3-3) κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι δεν έχει χώρο σε μια ομάδα που μετράει 11 ματς χωρίς νίκη στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Αυτό που "τρελαίνει" ακόμα περισσότερο τον Τζιμπούρ, αποκαλύπτει ο sportdog, είναι ότι βλέπει βασικό κι αναντικατάστατο στην αγγλική ομάδα τον ...Ματ Ντάρμπισιρ.

Ο Αλγερινός αδυνατεί να χωνέψει πως ο Άγγλος φορ του έχει "φάει" τη θέση και θεωρεί, φυσικά, τον εαυτό του ...κλάσεις ανώτερο από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Στην ίδια μοίρα είναι και ο Tζαμέλ Αμπντούν, που επίσης ήταν εκτός αποστολής στο τελευταίο παιχνίδι της Νότιγχαμ και όχι, προφανώς, για να κάνει παρέα στον συμπατριώτη του...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags