Facebook Pixel Σκέψη για πράσινο "μπαμ" με "ερυθρόλευκο" άσο!
| 2014-04-10 09:15:00

Σκέψη για πράσινο "μπαμ" με "ερυθρόλευκο" άσο!

Σκέψη για πράσινο "μπαμ" με "ερυθρόλευκο" άσο!

Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο διακριτικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί να γίνει η μεγάλη μεταγραφή; Ο sportdog έχει αποκάλυψη!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά προβλέπει την απόκτηση ενός μέσου, με επιτελικά προσόντα, που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει την προσθήκη ενός παραγωγικού χαφ που θα έχει τις δυνατότητες να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού θέλει έναν ποδοσφαιριστή-κουμανταδόρο στα χαφ που θα διαθέτει τα προσόντα να κουβαλήσει την μπάλα, να πάρει φάουλ, να δημιουργήσει και να απειλήσει με στημένα, ή πατώντας περιοχή.

Αυτός ο παίκτης λείπει από το φετινό ρόστερ της ομάδας (ο Μπαϊράμι που αποκτήθηκε για τη συγκεκριμένη θέση έβγαλε προβλήματα τραυματισμών) και οι Πράσινοι ήδη κάνουν επαφές με υποψήφιους στόχους τόσο από το εξωτερικό, όσο και από την Ελλάδα.

Μία περίπτωση από τις εντός συνόρων "λύσεις" μπορεί να αποδειχθεί κι αυτή του Ανδρέα Τάτου, αποκαλύπτει ο sportdog. Ο 25χρονος μέσος, που φέτος έπαιξε μια "γεμάτη" χρονιά στον Άρη (29 αγώνες), διαθέτει όλα τα προσόντα που ψάχνει ο Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή και μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να απασχολήσει σοβαρά τους Πράσινους σε λίγο καιρό. 

Ο Τάτος ανήκει, ως γνωστόν, στον Ολυμπιακό και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε τετραετή συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους, αλλά είναι πολύ πιθανό φέτος, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται, να μείνει ελεύθερος.

Ο Έλληνας χαφ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ και δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Το πιο λογικό είναι, λοιπόν, να ζητήσει την ελευθερία του για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το "άοσμο" περάσμά του από το Λιμάνι.  

Ο πρώην άσος του Ατρόμητου, με 3 γκολ και τις 9 ασίστ φέτος στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας και του εξωτερικού. Σε περίπτωση που το καλοκαίρι αποδεσμευτεί από τους Πρωταθλητές τότε θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μνηστήρων και ενδεχομένως του Παναθηναϊκού.

Ο (ελεύθερος) Τάτος, που ικανοποιεί τα "θέλω" του Αναστασίου, πολύ δύσκολα θα περάσει απαρατήρητος από τους Πράσινους που έτσι κι αλλιώς εξετάζουν όλες τις εγχώριες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις -Ελλήνων ή ξένων- ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, δηλαδή, ότι ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί -πόσο "ζεστά" θα δείξει- με τον 25χρονο μέσο, αν και εφόσον μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags