Facebook Pixel Μπορεί να ρίξει "βόμβα" με "ερυθρόλευκο" η ΑΕΚ;
| 2014-04-16 12:00:00

Μπορεί να ρίξει "βόμβα" με "ερυθρόλευκο" η ΑΕΚ;

Μπορεί να ρίξει "βόμβα" με "ερυθρόλευκο" η ΑΕΚ;

Ποιος είναι ο (Έλληνας) ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αρέσει στην Ένωση και τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει μια τέτοια ηχηρή μεταγραφή; Το αποκλειστικό στο σκύλο!

Υπάρχει ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας, που αρέσει πολύ στην ΑΕΚ, αλλά ανήκει στον Ολυμπιακό και η απόκτησή του, όπως καταλαβαίνεις, είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Αυτός, σου αποκαλύπτει ο sportdog, είναι ο Ανδρέας Τάτος, που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, ωστόσο έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές.

Το μέλλον του Έλληνα μέσου, που φέτος έπαιξε δανεικός στον Άρη, είναι αβέβαιο στον Πειραιά και στην Ένωση εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του.

Πριν λίγο καιρό, άνθρωπος της ΑΕΚ ρώτησε γνωστό μάνατζερ (που έκλεισε τελευταία μεγάλη μεταγραφή της Ένωσης από τη Σούπερ Λίγκα) για την πιθανότητα της μεταγραφής του Τάτου το προσεχές καλοκαίρι.

Η απάντηση που πήρε ήταν σαφώς αποθαρρυντική από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό και θεωρείται ΑΠΙΘΑΝΗ μια τέτοια μετακίνηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το θέμα θα μπορούσε να έχει βάση, αλλά και σοβαρές πιθανότητες, ΜΟΝΟ αν ο Τάτος "σπάσει" το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και μείνει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

ΠΟΙΑ άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Τάτο και γιατί, σου έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες ο sportdog.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags