Facebook Pixel Σκάει αποχώρηση-σοκ που θα τρελάνει τον κόσμο!
| 2014-04-20 09:15:00

Σκάει αποχώρηση-σοκ που θα τρελάνει τον κόσμο!

Σκάει αποχώρηση-σοκ που θα τρελάνει τον κόσμο!

Ξεσηκωμός! Ποιο είναι το ανέλπιστο "διαζύγιο" σε σύλλογο της Σούπερ Λίγκας που θα προκαλέσει "επανάσταση" στους φιλάθλους; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αιχμηρές δηλώσεις του Ρικάρντο Σα Πίντο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που πήγαιναν σαν ...μηχανές και του ΟΦΗ που πήγαιναν σαν ...ποδήλατα, θα σου εξηγήσει σήμερα ο sportdog.

O Πορτογάλος τεχνικός ευελπιστεί να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και γι΄ αυτό "άδειασε" τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μέσα στη χρονιά που ο Σα Πίντο κατηγόρησε ευθέως τους παίκτες του. Kαι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο αν η νέα σεζόν τον έβρισκε στον πάγκο του ΟΦΗ.

Δεν είναι κανένας χαζός ο Πορτογάλος. Γάτος με πέταλα είναι και γι΄ αυτό εξέθεσε και τη διοίκηση μιλώντας επιπλέον για "ασυνέπεια πληρωμών" μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ με τα χίλια οικονομικά προβλήματα, που ακόμα είναι άγνωστο αν θα εξασφαλίσει αδειοδότηση, δεν μπορεί να δώσει τις εγγυήσεις που ζητάει ο Σα Πίντο για να μείνει. Τελεία και παύλα.

Ο 41χρονος τεχνικός, θα σου το γράψει ο σκύλος, περιμένει πρόταση από την πατρίδα του, ή από άλλη ελληνική ομάδα, που μπορεί να είναι η ΑΕΚ, αν και δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη συζήτηση.

Το μέγα θέμα είναι ότι το "διαζύγιο" με τον Σα Πίντο δεν έχει μπει στο μυαλό των ΟΦΗτδήδων. Το "Γεντί Κουλέ" πάει με τα χίλια τον τσαμπουκά του Πορτογάλου και δεν θα χωνέψει εύκολα αυτήν την αποχώρηση.

Κρητίκαρος είναι στα μάτια των οπαδών του ΟΦΗ ο Σα Πίντο και όταν φύγει θα ξεσηκωθούν. Δεν είναι βλέπεις λίγο πράγμα η 6η θέση, μετά από πολλά χρόνια, στο πρωτάθλημα και η πορεία έως τους "4" του Κυπέλλου.

ΠΟΤΕ έπαιξε παιχνίδι ο Σα Πίντο για να πάει σε μεγάλη ελληνική ομάδα, σου έχει γράψει ο sportdog.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags