Facebook Pixel Αυτό που έκανε ο Τάτος, δεν χωνεύεται με τίποτα!
| 2014-04-23 09:15:00

Αυτό που έκανε ο Τάτος, δεν χωνεύεται με τίποτα!

Αυτό που έκανε ο Τάτος, δεν χωνεύεται με τίποτα!

Γιατί είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει ο Έλληνας μέσος στον Ολυμπιακό, παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο, αποκαλύπτει με φωτογραφίες ο sportdog!

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Ανδρέα Τάτου στον Ολυμπιακό, για πολλούς λόγους, θα σου εξηγήσει ο σκύλος.

Ο Έλληνας μέσος έχει συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους για έναν ακόμα χρόνο, αφού το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε τετραετές.

Οι Πειραιώτες μπορεί να ζητήσουν από τον παίκτη να πάει και φέτος δανεικός σε άλλη ομάδα, ωστόσο θεωρείται απίθανο να το δεχθεί. Γιατί;

Ο 24χρονος μέσος σκοπεύει να πιέσει τον Ολυμπιακό για να μείνει ελεύθερος και να επιλέξει το καλοκαίρι τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί επειδή στο Λιμάνι πιστεύουν ότι παίκτης μπορεί να καταλήξει στην ΑΕΚ μέσω του μάνατζέρ του, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και του Μιχάλη Μπακάκη.

Οπότε σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αφήσει ελεύθερο τον Τάτο, είναι πιθανό να του βάλει "περιορισμούς" για τους -εντός συνόρων- μνηστήρες.

Το δεύτερο σενάριο λέει ότι, αν ο παίκτης δεν τα βρει με την "ερυθρόλευκη" διοίκηση, θα παραμείνει στο Λιμάνι μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του.

Σε αυτό το ενδεχόμενο ο πρώην άσος του Άρη θα είναι "ανενεργός". Ο παίκτης δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς από τον Μίτσελ, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού τα έχουν μαζί του εξαιτίας του τρόπου που πανηγύρισε το γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο παίκτης σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πήγε στην εξέδρα των φανατικών, σήκωσε τη φανέλα του και είχε σύνθημα υπέρ του Άρη, παρόλο που ανήκει στον Ολυμπιακό (δες παρακάτω σχετικές φωτογραφίες).

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Τάτος δηλώθηκε τιμωρημένος στο πρόσφατο ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη".

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει ο Έλληνας μέσος στον Πειραιά για μία ακόμα σεζόν. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, πάντως, για τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε ...σήριαλ μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΟΙΑ μεγάλη ομάδα σκέφτεται να κάνει το "μπαμ" με τον Τάτο, σου έχει αποκαλύψει ο sportdog

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags