Facebook Pixel Τι γίνεται με Έλληνα άσο που "φωτογράφισε" Θρύλο!
| 2014-04-25 12:45:00

Τι γίνεται με Έλληνα άσο που "φωτογράφισε" Θρύλο!

Τι γίνεται με Έλληνα άσο που "φωτογράφισε" Θρύλο!

Το μυστήριο με το μέλλον της καριέρας διεθνούς μεσοεπιθετικού, ο οποίος έδειξε να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ξεδιαλύνει ο sportdog!

"Ενδιαφέρον υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει. Ωστόσο, είναι νωρίς ακόμα για να συζητάμε γι' αυτά...", ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη τις προάλλες σε αθλητικό σάιτ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Το πιο πιθανό είναι, όπως γράφτηκε, ο διεθνής μέσος να "φωτογράφισε" τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει "φλερτάρει" και στο παρελθόν, αλλά ο σκύλος σου γράφει ότι ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι στην Τζένοα.

Η ομάδα της Γένοβα έχει αποφασίσει να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του πρώην άσου της ΑΕΚ, αφού το 50% ανήκει στην Κατάνια, ενώ παίζει δανεικός στην Τορινό, έχει την αποκλειστική πληροφορία από την Ιταλία ο sportdog.

To πιο πιθανό σενάριο, λοιπόν, είναι ο Ταχτσίδης να παραμείνει στην Ιταλία και τη νέα σεζόν και να είναι συμπαίκτης με έναν πρώην "ερυθρόλευκο", τον Γιάννη Φετφατζίδη, με τον οποίο έχουν, άλλωστε, κοινό μάνατζερ, τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο. Αυτά. 

ΠΟΙΟΣ παίκτης αγοράζεται από τον Ολυμπιακό με 1 εκατομμύριο, σου έχει γράψει ο σκύλος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags