Facebook Pixel Πονοκέφαλος Μίτσελ! "Να πάρω Διαμαντάκο ή τον..."
| 2014-04-29 14:00:00

Πονοκέφαλος Μίτσελ! "Να πάρω Διαμαντάκο ή τον..."

Πονοκέφαλος Μίτσελ! "Να πάρω Διαμαντάκο ή τον..."

Τρομερό δίλημμα του Ισπανού προπονητή για την επίθεση του Ολυμπιακού! Ποιον ξένο επιθετικό το σκέφτεται να αγοράσει και για ποιον λόγο; Ο σκύλος στο μυαλό του Μίτσελ!

Ο Μίτσελ έχει μεγάλη συμπάθεια στον Δημήτρη Διαμαντάκο, σου το λέει ο σκύλος. Ο Έλληνας επιθετικός, με τα 9 γκολ φέτος στον Εργοτέλη, αρέσει πολύ στον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να τον πάρει μαζί του στη θερινή προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίθεται να δώσει την ευκαιρία στον Διαμαντάκο να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει μια θέση στην επίθεση των Πρωταθλητών, ωστόσο ο 21χρονος φορ έχει έναν μεγάλο "αντίπαλο" να κοντράρει. Αυτός είναι, αποκαλύπτει τώρα ο sportdog, ο Μοχάμεντ Μπεν της Βέροιας.

Ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας, με 15 γκολ και 3 ασίστς στο ενεργητικό του, βρίσκεται πολύ ψηλά στην "ερυθρόλευκη" λίστα, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα αποκτηθεί από τη "Βασίλισσα του Βορρά". Ο Μίτσελ είναι αυτός που θα επιλέξει τι θα γίνει με τον Μπεν και τι με τον Διαμαντάκο, αφού ένας από τους δύο αναμένεται να κερδίσει μία θέση για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού τη νέα περίοδο.

Αν ο Διαμαντάκος ικανοποιήσει τον Μίτσελ, τότε ο Μπεν δεν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αν όχι, τότε το μεγάλο αστέρι της Βέροιας θα πιάσει Λιμάνι. Υπάρχει και το άλλο σενάριο, όμως, να αποκτηθεί κανονικά ο Γάλλος επιθετικός -και ανεξάρτητα με το τι θα αποφασίσει ο Ισπανός κόουτς για τον Διαμαντάκο- να παραχωρηθεί δανεικός. Αυτά. 

MEΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ στην επίθεση του Ολυμπιακού, σου γράφει ο sportdog 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags