Facebook Pixel Θα σκάσει «βόμβα» με τον ΠΑΟΚτσή στο Λιμάνι;
| 2014-04-29 20:49:00

Θα σκάσει «βόμβα» με τον ΠΑΟΚτσή στο Λιμάνι;

Θα σκάσει «βόμβα» με τον ΠΑΟΚτσή στο Λιμάνι;

Ποιος πρώην παίκτης του Δικεφάλου «ακούστηκε» για τον Ολυμπιακό; Ποιες οι πιθανότητες να φορέσει τα ερυθρόλευκα; Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog!

Μέγα θέμα έχει προκύψει από το μεσημέρι της Τρίτης και μετά τις δηλώσεις του Μίτσελ, ο οποίος αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Αμέσως κυκλοφόρησαν διάφορες πληροφορίες, κάποιες εκ των οποίων ανέφεραν πως ο Ισπανός κόουτς «φωτογράφησε» τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Κώστα Σταφυλίδη που παίζει πλέον στη Λεβερκούζεν.

Η στήλη «sportdog penalty» έψαξε το θέμα και σας αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει...

Με τον Σταφυλίδη λοιπόν ή τον μάνατζερ του δεν έχει μιλήσει -μέχρι τώρα- κανένας από τον Ολυμπιακό και η Λεβερκούζεν, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία της δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον νεαρό άσο.

Αυτό αποφάσισε ο νέος κόουτς της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος αφήνει την Σάλτσμπουργκ για να αναλάβει τις"ασπιρίνες". Ο συγκεκριμένος προπονητής λοιπόν, θέλει να δουλεύει με νέα παιδιά, ενώ οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως έχει και καλή άποψη για τον Σταφυλίδη.

Επίσης, ο 47χρονος Γερμανός τεχνικός που θα μετακομίσει το καλοκαίρι στην Λεβερκούζεν, έχει καλή σχέση με τον Κουτσολιάκο, ατζέντη του ποδοσφαιριστή, οπότε θα το σκεφτεί... δυο φορές αν είναι να τον διώξει!

Οπότε... άκυρος ο συναγερμός για Σταφυλίδη, που σήμανε μετά την ατάκα Μίτσελ πώς μίλησε και περιμένει την απάντηση Έλληνα άσου του εξωτερικού!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags