Facebook Pixel Φώτης ή Δράκος; Ο νέος κόουτς της Εθνικής είναι ο...
| 2014-04-30 11:30:00

Φώτης ή Δράκος; Ο νέος κόουτς της Εθνικής είναι ο...

Φώτης ή Δράκος; Ο νέος κόουτς της Εθνικής είναι ο...

Έχει υπογράψει ο Κατσικάρης στην Εθνική; Κι αν ναι, γιατί δεν ανακοινώνεται; Μήπως μπαίνει σφήνα η υποψηφιότητα Γιαννάκη; Ο sportdog ξέρει την αλήθεια και τη γράφει!

Γράφτηκε και πάλι ότι ο Φώτης Κατσικάρης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα και αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα. Εξ αρχής αυτός ήταν ο ένας και μοναδικός υποψήφιος, έγιναν συζητήσεις και με άλλους, περισσότερο όμως διερευνητικού χαρακτήρα. Και ποτέ δεν έγινε επαφή με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, δεν μπήκε δηλαδή στη λίστα. Δεν επέλεξε με άλλα λόγια η Ομοσπονδία ανάμεσα σε Κατσικάρη και Γιαννάκη.

Η εκατέρωθεν επιθυμία για συνεργασία με τον Φώτη είναι δεδομένη, αλλά συμφωνία δεν έχει επιτευχθή γιατί υπάρχουν ακόμα διαφορές που πρέπει να ξεπεραστούν. Μπορεί να χαλάσει η δουλειά αν δεν ξεπεραστούν; Λογικά όχι, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουν μπει υπογραφές, σίγουρο δεν είναι τίποτα.

Εκτός από ένα. Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά -που λογικά δεν θα πάε - με τον Κατσικάρη, δεν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει ο Γιαννάκης. Πρώτα απ΄ όλα γιατί είναι υποτημιτικό γι΄ αυτόν να θεωρηθεί εναλλακτική λύση και δέυτερον και πιο σημαντικό, γιατί ποτέ δεν έγινε πραγματική συζήτηση μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags