Facebook Pixel Φοβερά πράγματα για Μανιάτη - Κατσουράνη!
| 2014-05-01 09:00:00

Φοβερά πράγματα για Μανιάτη - Κατσουράνη!

Φοβερά πράγματα για Μανιάτη - Κατσουράνη!

Τρομερή "επιχείρηση" για να δώσει ο Μανιάτης το χέρι στον Κατσουράνη! ΠΟΙΟΣ ...επιστρατεύεται και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά ο Γιάννης Μανιάτης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το επεισόδιο με τον Κώστα Κατσουράνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραμένει θυμωμένος με τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κάνει ακόμα δεκτή τη συγγνώμη του. 

Το γεγονός ότι ο Μανιάτης το κρατάει ...μανιάτικο προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην Εθνική ομάδα και, φυσικά, στον Φερνάντο Σάντος, ενόψει Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ενήμερος για την κατάσταση και, αν ο Μανιάτης δεν βάλει ...νερό στο κρασί του, αναμένεται να επέμβει για να δώσει λύση στο θέμα. 

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να διασφαλίσει όσο τίποτα το καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Εθνικής και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πετύχει. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Σάντος, ως φανατικός λάτρης της πειθαρχίας, να μην πάρει μέτρα για να αποκαταστήσει τις σχέσεις των δύο παικτών πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Την ίδια ώρα, άνθρωποι της ΕΠΟ εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να τα βρουν Μανιάτης και Κατσουράνης. Υπάρχει, μάλιστα, η πεποίθηση ότι, όταν δώσουν τα χέρια, θα βγάλουν και κοινή ανακοίνωση για να τονωθεί το κλίμα στην ομάδα.

Κάποιοι, ωστόσο, που γνωρίζουν καλά τον άσο του Ολυμπιακού, θεωρούν ότι δεν πρόκειται να συγχωρέσει εύκολα τον συμπαίκτη του στην Εθνική. Στην περίπτωση που ο Μανιάτης παραμείνει ανένδοτος, εξετάζεται το ενδεχόμενο ...επιστράτευσης του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Καραγκούνη. Η εμβληματική παρουσία του "Κάρα" μπορεί να δώσει οριστική λύση στο θέμα που μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Ο Καραγκούνης είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των συμπαικτών του στην Εθνική. Γι΄ αυτό αναμένεται, αν χρειαστεί, να παίξει το ρόλο του "πυροσβέστη" και να σβήσει τη "φωτιά" που έχει ανάψει ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές.

Τόσο ο Καραγκούνης, όσο και ο Κατσουράνης, θεωρούν τον Μανιάτη πολύ σημαντικό παίκτη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, όχι μόνο ενόψει Μουντιάλ, αλλά και για το μέλλον. Οι δύο αρχηγοί μετράνε τις τελευταίες τους συμμετοχές με την Εθνική ομάδα σε αντίθεση με τον Μανιάτη, που στα 28 του χρόνια, θεωρείται ο επόμενος αρχηγός της "γαλανόλευκης".

Αυτό αναμένεται να τονιστεί στον παίκτη των Ερυθρολεύκων για να πεισθεί ότι πρέπει να υποχωρήσει για το καλό της Εθνικής. Το φοβερό, πάντως, για όσους δεν ξέρουν, είναι ότι Κατσουράνης και Μανιάτης είχαν ανέκαθεν καλές σχέσεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και πως ποτέ δεν είχε τύχει να ...παρεξηγηθούν. Μάλιστα, οι δύο τους ήταν αρκετά κοντά στις αποστολές της Εθνικής. Αυτό, φυσικά, είναι από μόνο του ένα ελπιδοφόρο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει για να "σπάσει" ο πάγος όταν συγκεντρωθεί ξανά η Εθνική για την προετοιμασία.

Πάντως, στόχος όλων στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι οι σχέσεις των δύο παικτών να έχουν επανέλθει πολύ πριν μπει η ομάδα στην τελική ευθεία για το Μουντιάλ. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι σ΄ αυτήν την προσπάθεια δεν μπορεί να βοηθήσει η ηγεσία της ΕΠΟ. Μπορεί ο Σάντος, το τεχνικό επιτελείο και οι διεθνείς να παλέψουν με όλα τα μέσα για να πάει η ομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με τον Γιώργο Σαρρή. Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν διατηρεί ...οικίες σχέσεις με τους διεθνείς και δεν έχει την άνεση και το θάρρος, για πολλούς -κι ευνόητους- λόγους, να παρέμβει ανάμεσα στους παίκτες για τους "φτιάξει" τις σχέσεις.

ΠΟΙΑ κορυφαία ελληνική ομάδα έκανε κρούση στον Γιώργο Σαμαρά, σου αποκάλυψε ο sportdog

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags