Facebook Pixel O "Σάλπι" γλύτωσε από "ενέδρα" των ΠΑΟΚτσήδων!
| 2014-05-02 09:00:00

O "Σάλπι" γλύτωσε από "ενέδρα" των ΠΑΟΚτσήδων!

O "Σάλπι" γλύτωσε από "ενέδρα" των ΠΑΟΚτσήδων!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον Σαλπιγγίδη και τους αγριεμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ! «Τυχερός» μέσα στην ατυχία του ο διεθνής κυνηγός που απέφυγε τα χειρότερα...

Το απίστευτο μένος των φανατικών οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν έχει προηγούμενο.

Ο Έλληνας επιθετικός θεωρείται -για αδιανόητους λόγους- ο μεγάλος υπεύθυνος για τη φετινή πορεία της ομάδας. Κι αυτό φάνηκε από την "επίθεση" που δέχθηκε στο "ντου" ΠΑΟΚτσήδων στην προπόνηση.

"Σήκω και φύγε τώρα από τον ΠΑΟΚ", απείλησαν τον "Σάλπι" οι οπαδοί επειδή ο άνθρωπος ...τόλμησε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κοτσόλη σε μια μεγάλη ευκαιρία στον τελικό του Κυπέλλου.

Πλέον, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και δεν πιστεύει τη μανία που δείχνει μία, συγκεκριμένη, μερίδα οπαδών προς το πρόσωπό του.

Δεν τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον παίκτη από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να μη "φουντώσει" άλλο την κερκίδα. Ο διεθνής επιθετικός, πάντως, τα άκουσε τα ...σχολιανά του, αν και δεν βρισκόταν καν στην Τούμπα, σε ενημέρωσε με βίντεο ο sportdog. Σκέψου τι θα γινόταν αν ήταν και στο γήπεδο...

Το "καλό", αν επιτρέπεται να το χαρακτηρίσουμε έτσι μιλώντας για τόσο ακραίες αντιδράσεις στο ποδόσφαιρο, θα το γράψει ο σκύλος για τον Σαλπιγγίδη. Στην περίπτωση που αποφασίσει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε κάποιο από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ -κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει απίθανο- δεν θα έχει ...συναπάντημα με τους οπαδούς της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την τιμωρία που "έφαγε" για τις "ομορφιές" του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, θα παίξει τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι οφ, κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, χωρίς κόσμο. Κάτι που σημαίνει ότι ο 33χρονος άσος θα γλυτώσει από τις γιούχες -και ό,τι άλλο θέλετε- των οπαδών.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι όλα εκτός έδρας και, ως γνωστόν, η αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων. Πάλι καλά, φτάσαμε να λέμε, δηλαδή, που τα έφερε έτσι η ...τύχη και ο ποδοσφαιριστής δεν θα βιώσει άλλο αυτό το "μαρτύριο" μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΘΑ μείνει ή θα φύγει ο Σαλπιγγίδης από τον ΠΑΟΚ, το αποκάλυψε συμπαίκτης και φίλος του  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags