Facebook Pixel Τρελό σενάριο! Φεύγει ο Γεωργιάδης και έρχεται ο...
| 2014-05-07 09:00:00

Τρελό σενάριο! Φεύγει ο Γεωργιάδης και έρχεται ο...

Τρελό σενάριο! Φεύγει ο Γεωργιάδης και έρχεται ο...

Ποιο όνομα "Έλληνα" κι άπειρου τεχνικού ακούγεται ότι μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και για ποιο λόγο; Τι θα γίνει με τον Γεωργιάδη; Ο σκύλος έχει το θέμα!

Η προπονητολογία στον ΠΑΟΚ έχει κοπάσει εδώ και αρκετό καιρό καθώς τον σύλλογο απασχολούν σοβαρότερα ζητήματα. Ακούστηκε το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά από εκεί και πέρα, ξεκαθαρίστηκε ότι η ομάδα θα πορευθεί, μέχρι το τέλος των πλέι οφ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Οι άνθρωποι της "ασπρόμαυρης" διοίκησης δεν έχουν αφιερωθεί ακόμα στο θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν, αφού μετά το "ναυάγιο" με τον Φερνάντο Σάντος, που ΠΡΩΤΟΣ αποκάλυψε ο sportdog αποκάλυψε, έχει "παγώσει" το θέμα λόγω των υπόλοιπων εξελίξεων στην ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν εξετάζονται κάποιες λύσεις και πως δεν υπάρχουν διάφορες σκέψεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον άνθρωπο που θα αναλάβει την ομάδα την καινούργια χρονιά. Ένα τρελό σενάριο, που κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε, θέλει τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι μέσα στους υποψήφιους που θα πέσουν στο τραπέζι όταν έρθει η ώρα.

Το όνομα του παλαίμαχου άσου δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όπως είναι φυσικό, αλλά με τον Ιβάν Σαββίδη πρόεδρο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Ο Ίβιτς έκανε, άλλωστε, εξαιρετική δουλειά φέτος στην Κ-20 του ΠΑΟΚ, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλητρία, ενώ είναι ένα πρόσωπο που αγαπάει πολύ ο κόσμος της ομάδας. Κι αυτό μπορεί, για ευνόητους λόγους, να το λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας...

Ο Σέρβος προπονητής έφτιαξε μια σπουδαία ομάδα στους μικρούς του ΠΑΟΚ που σήκωσε την κούπα και έκανε υπερήφανο τον Σαββίδη, ο οποίος, μάλιστα, εξέδωσε προσωπική δήλωση για να δώσει συγχαρητήρια. Αυτή η επιτυχία δεν περνάει απαρατήρητη στους διοικούντες του Δικέφαλου, μιας και φέτος αναδείχθηκαν πολλά ταλέντα από την ομάδα του Ίβιτς, όπως ο Ευθύμης Κουλούρης. Υπάρχει, λοιπόν, η εκτίμηση ότι κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, το έργο του Ίβιτς στην K-20 θα επιβραβευθεί με ...προαγωγή.

Τώρα, είναι άγνωστο αν μπορεί αυτό να συμβεί τη νέα χρονιά, ή κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, πάντως ο Σέρβος είναι προετοιμασμένος και περιμένει πώς και πώς να του δοθεί η ευκαιρία για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Και κάτι τελευταίο, πριν περάσουμε, στο "κεφάλαιο Γεωργιάδης". Ο Ίβιτς διατηρεί καλό ..."κονέ" με τον Σαββίδη, έχει την πληροφορία ο sportdog, λόγω ενός κοινού φίλου, συμπατριώτη του Σέρβου, που είναι μάνατζερ. Αυτά.

Πάμε τώρα και στον Γεωργιάδη. Ο προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι έχει πολλές συμπάθειες μέσα στην ομάδα και είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη ότι ο Σαββίδης δέχθηκε πιέσεις, πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, να σκεφθεί να κρατήσει τον Γ.Χ. στον πάγκο της ομάδας και μετά το τέλος της σεζόν. Αυτό μπορεί να πέρασε από το μυαλό του Ιβάν, επειδή ο Έλληνας κόουτς κατάφερε να συμμαζέψει την ομάδα στη μετά-Στέφενς εποχή, αλλά θα πρέπει να του ...έφυγε αμέσως μετά την "τεσσάρα" στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι την επομένη του τελικού έπαιξε δυνατά το σενάριο αλλαγής προπονητή ενόψει πλέι οφ.

Θα πρέπει να θεωρείται ΣΙΓΟΥΡΟ, λοιπόν, ότι Γεωργιάδης θα αποχωρήσει από πρώτος προπονητής όταν τελειώσουν τα πλέι οφ, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ κάνει ένα φοβερό ντεμαράζ και με 4 νίκες πετύχει κάποιο ..."θαύμα" στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Το ενδεχόμενο να γυρίσει -για δεύτερη φορά- δεύτερος προπονητής, βοηθός του πρώτου, όπως έγινε πέρυσι το καλοκαίρι με τον Στέφενς, μοιάζει αδύνατον. Δεν θα είναι και σοβαρό, εδώ που τα λέμε, για έναν προπονητή που έχει βλέψεις να κάνει καριέρα. Το θέμα είναι, όμως, ότι ο Γ.Χ. έχει υποστηρικτές στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από κάποιους ανθρώπους που η γνώμη τους μετράει.

Θα ζητηθεί, με λίγα λόγια, δηλαδή, να παραμείνει στην ομάδα σε κάποιο σημαντικό πόστο. Η θέση του τεχνικού διευθυντή καλύφθηκε, πάντως, από τον Ζήση Βρύζα, ενώ είναι κομματάκι δύσκολο να τον κάνει ...πρόεδρο ο Ιβάν. Πού μπορεί, λοιπόν, να ...βρει χώρο ο Γεωργιάδης στο νέα σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα και δεδομένου ότι υπάρχει δυσκολία να πιάσει κάποιο πόστο που μπορεί να προσφέρει, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόνενο να αποχωρήσει ψάχνοντας ομάδα να αναλάβει ως πρώτος προπονητής. Το "αγροτικό" του, άλλωστε, το έχει κάνει στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ (2008-2009), στην Εθνική Νέων (2009-2011) ως δίδυμο με τον Κώστα Τσάνα και στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου ως βοηθός προπονητή και, δύο φορές, ως πρώτος προπονητής.  

ΠΟΙΟΝ βασικό ποδοσφαιριστή "τελείωσε" ο Σαββίδης και γιατί, σου αποκαλύπτει ο sportdog

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags