Facebook Pixel Ποιος Μανιάτης; Άλλος φεύγει από το Λιμάνι...
| 2014-05-10 21:00:00

Ποιος Μανιάτης; Άλλος φεύγει από το Λιμάνι...

Ποιος Μανιάτης; Άλλος φεύγει από το Λιμάνι...

Οι Ισπανοί, με αφορμή τη μεταγραφή Ντιόπ, «έγραψαν» για πιθανή αποχώρηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό, όμως ο sportdog ξέρει κάτι άλλο. Διαβάστε με ένα κλικ!

Εξελίξεις θα υπάρχουν πολύ σύντομα στον Ολυμπιακό, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το ρόστερ της νέας περιόδου... τρέχει σε φουλ ρυθμούς. Οι Πειραιώτες δεν θέλουν να καθυστερήσουν πολύ με τις μεταγραφές και όταν λέμε «μεταγραφές», αναφερόμαστε τόσο στις αφίξεις όσο και στις αποχωρήσεις...

Άλλωστε, ο ίδιος ο Μίτσελ σε συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό, είχε παραδεχθεί πως η ομάδα του Ολυμπιακού για τη νέα περίοδο, θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με φέτος. Αυτό ζήτησε και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε συνάντηση που είχαν και το «αίτημα» του φαίνεται να έγινε δεκτό.

Μάλιστα, η μεταγραφή του Ντιόπ από την Λεβάντε, ήταν βασική επιθυμία του Ισπανού κόουτς, όπως σας έγραψε ο Sportdog και στο χθεσινό του θέμα. Βέβαια, η άφιξη του στο Λιμάνι θα φέρει σίγουρα και κάποια... αποχώρηση. Για αυτό και οι Ισπανοί ανέφεραν σε σημερινό τους ρεπορτάζ, πως ο Σενεγαλέζος... διώχνει τον Γιάννη Μανιάτη.

Το δημοσίευμα της "Superdeporte" ισχυριζόταν πως: «Ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά πρόθεση να αποκτήσει τον μέσο μετά από εισήγηση του Μίτσελ, ο οποίος θέλει να καλύψει το κενό που πιθανώς να προκύψει από την αποχώρηση του Μανιάτη για την Premiership, καθώς η Έβερτον φαίνεται πως τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες».

Βέβαια, η «πιθανή αποχώρηση» του Μανιάτη δεν προκύπτει για την ώρα από κάπου ούτε φυσικά και επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ο σκύλος και η στήλη «sportdog penalty» έμαθε πως... κάποιος άλλος θα πρέπει να φοβάται με τη μεταγραφή του Ντιόπ!

Αναφερόμαστε στον Γιαταμπαρέ, για τον οποίο κλείνει μάλλον ο δρόμος της επιστροφής, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντιόπ. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπαστιά και φαίνεται πολύ δύσκολο να τον δούμε του χρόνου στον Ολυμπιακό...



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags