Facebook Pixel Επιστροφή Κλέιτον!
| 2014-05-12 09:15:00

Επιστροφή Κλέιτον!

Επιστροφή Κλέιτον!

Ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κλέιτον! ΠΟΙΑ μεγάλη ομάδα θα τον "χρυσώσει"; – ΓΙΑΤΙ επιστρέφει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός; Ο sportdog έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ένα ακόμα "χρυσό" συμβόλαιο, ενδεχομένως το τελευταίο στην καριερά του, αναζητά ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έχει κλείσει τα 31 χρόνια, έβγαλε καλά χρήματα σε Καϊσερίσπορ (800.000 ευρώ) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (400.000 ευρώ) και πλέον ψάχνει το επόμενο ..."θύμα" του.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog αναφέρουν ότι ο πρώην άσος της Καλαμαριάς, της Λάρισας και του Παναθηναϊκού κάνει επαφές για να πετύχει το μεγάλο deal σε ομάδα του Κατάρ ή της Κίνας. Θέλει να κάνει, βλέπετε, μια καλή ...μπάζα πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Αν δεν καταφέρει να βρει την άκρη στρο εξωτερικό, ο Κλέιτον αναμένεται να ρίξει τα δίχτυα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι και το πιθανό. Ο Βραζιλιάνος λέγεται ότι έχει προτίμηση στον ΠΑΟΚ που θεωρεί ότι μπορεί να τον καλύψει οικονομικά λόγω Ιβάν Σαββίδη.

Το όνομα του Κλέιτον ακούστηκε, άλλωστε, για τον Δικέφαλο και τον περασμένο Γενάρη, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι, λοιπόν, ο 31χρονος άσος σκέφτεται να προσεγγίσει ξανά τον ΠΑΟΚ ευελπιστώντας ότι μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα ένα συμβόλαιο με καλές αποδοχές

Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Κλέιτον να στραφεί και σε άλλες -εντός συνόρων- λύσεις αν δεν καταφέρει να "ρίξει δίχτυα" στον Δικέφαλο. Και αυτό γιατί πριν λίγες μέρες ο παίκτης αγόρασε πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Γλυφάδας αλλά και ένα πανάκριβο αμάξι, σου αποκαλύπτει ο σκύλος.  

Ο Βραζιλιάνος πούλησε την επιχείρηση που διατηρούσε στα νότια προάστια και επένδυσε τα χρήματά του σε σπίτι στην ίδια περιοχή. Αυτό δείχνει ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει τη μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να τον δούμε φέτος να αγωνίζεται και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γι΄ αυτό αν δεν καταφέρει να προσεγγίσει τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να στραφεί σε κάποια καλή ομάδα της Αθήνας. Η προοπτική της ΑΕΚ, ή του Ατρόμητου, με τον οποίο είχει παίξει και παλαιότερα έντονο "φλερτ", δεν θα άφηνε ...ασυγκινήτο τον Κλέιτον. Αρκεί, όπως είπαμε, να πέσει το παραδάκι...  

ΠΩΛΗΣΗ - ΣΟΚ σε κορυφαία ελληνική ομάδα, σε ενημέρωσε πρώτος ο sportdog 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags