Facebook Pixel Έγινε κουβέντα στην Αγγλία για "ερυθρόλευκο" άσο!
| 2014-05-13 13:00:00

Έγινε κουβέντα στην Αγγλία για "ερυθρόλευκο" άσο!

Έγινε κουβέντα στην Αγγλία για "ερυθρόλευκο" άσο!

Ποια μεγάλη ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ έκανε μία διερευνητική επαφή για βασικότατο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πότε; Ο σκύλος έχει την αποκλειστική πληροφορία!

Έσκασε πριν λίγες μέρες θέμα με τον Γιάννη Μανιάτη και την Έβερτον. Έγραψαν στην Ισπανία ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στη λίστα της αγγλικής ομάδας και πως οι Ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν τον Ντιόπ από τη Λεβάντε για να τον αντικαταστήσουν.

Δεν είναι εντελώς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ όλο αυτό το μεταγραφικό σενάριο, σου λέει ο σκύλος. Όντως ο Ολυμπιακός αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να αποκτήσει τον Σενεγαλέζο άσο από την ισπανική ομάδα, μία μεταγραφή που έχει ζητήσει ο Μίτσελ. Και όντως υπήρξε ένα "φλερτ" της Έβερτον με τον Μανιάτη, αποκαλύπτει ο sportdog!

Ο μάνατζερ του διεθνή μέσου είχε μία ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ με τα "ζαχαρωτά" και, μάλιστα, επί αγγλικού εδάφους. Πότε; Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο Νησί για το παιχνίδι των "16" του Τσάμπιονς Λίγκ απέναντι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ".

Οι δύο πλευρές έκαναν τότε μία κουβέντα χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει κάτι. Δεν προχώρησε, δηλαδή, το θέμα και ΔΕΝ προκύπει από εκείνη τη συνάντηση ότι το καλοκαίρι η Έβερτον θα καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Μανιάτη.

Απλά, η αγγλική ομάδα έχει στα υπόψιν τον αρχηγό των Ερυθρολεύκων και παρακολουθεί την περίπτωσή του. Απ΄ αυτό το ΔΕΔΟΜΕΝΟ μέχρι να εκδηλωθεί ενδιαφέρον, απέχουμε παρά πολύ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Το καλοκαίρι, πάντως, είναι μεγάλο...

ΠΟΙΟΣ πορτιέρο επιστρέφει στον Ολυμπιακό με εντολή Μίτσελ, σου αποκαλύπτει ο sportdog

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags