Facebook Pixel Σκάει βόμβα μεγατόνων με Παπασταθόπουλο!
| 2014-05-14 09:00:00

Σκάει βόμβα μεγατόνων με Παπασταθόπουλο!

Σκάει βόμβα μεγατόνων με Παπασταθόπουλο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποια κορυφαία ομάδα ενδιαφέρεται για τον διεθνή άσο και ετοιμάζει τρελή πρόταση 25 εκατομμυριών ευρώ; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Στο στόχαστρο μεγάλης αγγλικής ομάδας βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία ο sportdog! O διεθνής αμυντικός, που κάνει σούπερ χρονιά φέτος στη Ντόρτμουντ, με 28 συμμετοχές και 1 γκολ, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγου από το Νησί που ετοιμάζεται να καταθέσει ΤΡΟΜΕΡΗ πρόταση για να τον αποκτήσει.

Ο παίκτης φέρεται να γνωρίζει ότι αποτελεί τον ΔΙΑΚΑΗ ΠΟΘΟ βρετανικού συλλόγου και περιμένει, χωρίς να βιάζεται, τις εξελίξεις. Ο 25χρονος στόπερ δεν έχει ενημερωθεί -προς το παρόν τουλάχιστον- για το ποια ομάδα τον παρακολουθεί και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της, ωστόσο φημολογείται ότι πρόκειται για σύλλογο που έχει έδρα το Λονδίνο.

Σεβίλη-Μπενφίκα: Ποιος θα σηκώσει το Γιουρόπα Λιγκ; Παίξε στη mybet και ...καλά κέρδη!

Οι έγκυρες πηγές του σκύλου αναφέρουν ότι η ομάδα αυτή μπορεί να είναι η Τότεναμ, αλλά τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο. Τα "σπιρούνια", που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου, συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια να δαπανούν πολλά εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές. Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, να ξοδέψουν το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσό των 25 εκατομμυριών ευρώ με το οποίο κοστολογείται, όπως έμαθε ο sportdog, ο Έλληνας άσος από τη γερμανική ομάδα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο διεθνής στόπερ αποδείχθηκε φέτος πολύτιμη μονάδα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία ξόδεψε το ποσό των 10 εκατομμυρίων για να τον αγοράσει από τη Βέρντερ Βρέμης πριν από ένα χρόνο. Αυτό που έχει, ωστόσο, σημασία να δούμε είναι πότε σκοπεύει να "χτυπήσει" η ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Έλληνα άσο μιας και υπάρχει και το Μουντιάλ που ο Sokratis μπορεί με τις εμφανίσεις του να προσελκύσει κι άλλους μνηστήρες.

Το θέμα, πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ότι ο παίκτης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος στη Ντόρτμουντ. Η γερμανική ομάδα καλύπτει ΟΛΕΣ τις φιλοδοξίες και τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή και δεν υπάρχει στην παρούσα φάση καμία διάθεση από τον 25χρονο άσο για μεταγραφή σε άλλο σύλλογο. Μέχρι να επισημοποιηθεί, λοιπόν, το ενδιαφέρον από την Αγγλία -το οποίο βεβαίως ο Παπασταθόπουλος ακούει με μεγάλη ευχαρίστηση- το μυαλό του διεθνούς αμυντικού βρίσκεται μόνο στην ομάδα του και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

O "νέος Βίλας Μπόας" στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ο sportdog 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags