Facebook Pixel Το απόλυτο Colpo Grosso με Πουλίδο!
| 2014-05-15 21:52:00

Το απόλυτο Colpo Grosso με Πουλίδο!

Το απόλυτο Colpo Grosso με Πουλίδο!

Διαβάστε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog όλες τις κινήσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τον Μεξικανό. Ποιος ήρθε στην Ελλάδα, τι γίνεται με το πλαστό συμβόλαιο!

Σαν... βόμβα έσκασε σήμερα η αποκάλυψη του Βαγγέλη Μαρινάκη πως ο Άλαν Πουλίδο έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό και ότι πλέον απομένουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο sportdog έψαξε το θέμα και σας παρουσιάζει όλες τις κινήσεις των Πειραιωτών και το πως ο Πουλίδο φαίνεται να καταλήγει στο Λιμάνι.

Όλα έγιναν ουσιαστικά πριν από λίγες ημέρες, καθώς όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», την προηγούμενη εβδομάδα ο πατέρας του Πουλίδο βρέθηκε ινκόγκνιτο στην Αθήνα, φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες κάνοντας έτσι το πρώτο μεγάλο βήμα για τη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα όμως, υπάρχει και το μπλέξιμο με την γραφειοκρατία στο Μεξικό, την οποία ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αντιμετωπίσει με συγκεκριμένες κινήσεις.

Όπως έμαθε ο Sportdog, με ενέργειες των πρωταθλητών είναι στο Μεξικό Ευρωπαίος δικηγόρος, με άκρες στη FIFA, ώστε να πιέσει Τίγκρες και την Ομοσπονδία για να δώσουν αντίγραφο του συμβολαίου του Πουλίδο. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή άλλωστε, υποστηρίζει πως είναι ελεύθερος και ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του στο συμβόλαιο που παρουσιάζει η Τίγκρες ως το 2016!

Δεν ήταν τυχαίο λοιπόν το τάιμινγκ που ο Μαρινάκης επέλεξε σήμερα να αποκαλύψει στον Real Fm πως έχει υπογράψει ο Πουλίδο....

Η 1η επίσημη παραδοχή από πλευρά Ολυμπιακού, πως έχει συμβόλαιο με την υπογραφή του, είναι μια κίνηση τακτικής στη σκληροπυρηνική γραμμή της Τίγκρες. Αν οι Μεξικάνοι βγάλουν πλαστό συμβόλαιο, τότε ο Πουλίδο θα τους καταγγείλει, οι Πειραιώτες θα εμφανίσουν το δικό τους και η υπόθεση θα πάει στην διαιτησία της FIFA.

Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της δήλωσης Μαρινάκη, έστειλαν το μήνυμα στο Μεξικό πως δεν παρατάνε αυτή την (μπλεγμένη) υπόθεση και ότι πλέον είναι έτοιμοι να περάσουν στην αντεπίθεση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags