Facebook Pixel Ακούστηκε κι αυτό! Πρότειναν στον Ολυμπιακό τον...
| 2014-05-17 09:15:00

Ακούστηκε κι αυτό! Πρότειναν στον Ολυμπιακό τον...

Ακούστηκε κι αυτό! Πρότειναν στον Ολυμπιακό τον...

Ποιο πρώην μεγάλο αστέρι του Παναθηναϊκού φέρεται να προτάθηκε στους Πρωταθλητές; Τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η μεταγραφή-έκπληξη; Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Ο κακός χαμός γίνεται αυτές τις μέρες στον Ολυμπιακό από δεκάδες προτάσεις που φθάνουν στα γραφεία του συλλόγου για διάφορους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο. Οι Πρωταθλητές είναι, άλλωστε, η MONAΔΙΚΗ ελληνική ομάδα που έχει την οικονομική άνεση να παίξει γερά στο μεταγραφικό παζάρι και είναι λογικό να απασχολεί περισσότερο τους μάνατζερ που ψάχνουν υποψήφιες ομάδες να πουλήσουν την ...πραμάτεια τους. 

Είναι επίσης γνωστό ότι Ολυμπιακός επενδύει πολύ στο ελληνικό στοιχείο και εξετάζει όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις Ελλήνων, διεθνών και μη, ποδοσφαιριστών με ταλέντο και εξέλιξη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε τις προάλλες για 3-4 ηχηρές μεταγραφές ξένων παικτών αλλά και για δύο Ελληνόπουλα που θα πιάσουν Λιμάνι.

Τα παραπάνω δεδομένα, λοιπόν, παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό στα μάτια των ατζέντηδων ως έναν πολύ καλό "μνηστήρα" για τους Έλληνες του εξωτερικού που, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει για διαφορετικούς λόγους να διακριθούν ψάχνοντας μια νέα ευκαιρία - πρόκληση στην καριέρα τους. Με αυτό το σκεπτικό λέγεται ότι προτάθηκε πριν λίγες μέρες στους Ερυθρολεύκους και ο Χάρης Μαυρίας, έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία ο sportdog! 

Όπως άκουσε ο σκύλος, ο μάνατζερ του Κώστα Φορτούνη στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό έριξε στο τραπέζι και το όνομα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού. Ο 20χρονος μεσεπιθετικός, που ήταν τις προάλλες στα επίσημα της Λεωφόρου για το Παναθηναϊκός - Ατρόμητος, έπαιξε μόνο 4 φορές φέτος με τη Σάντερλαντ (149 λεπτά) και ακόμα δεν έχει πείσει για την αξία του τον αγγλικό σύλλογο.

Θεωρείται, φυσικά, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ για τον Ολυμπιακό να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και με άλλους νεαρούς διεθνείς που δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα και δεν υπολογίζονται στις ομάδες τους (π.χ. Σταφυλίδης, Γιαννιώτας). Σκέψεις, βέβαια, μπορεί να υπάρχουν, αλλά αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες στην ομάδα του Πειραιά είναι τελείως διαφορετικές.

Πάντως, για τον Μαυρία δεν τίθεται ακόμα θέμα επιστροφής του στη Σούπερ Λίγκα. Ο παίκτης ξεκαθάρισε σε όσους του ζητούσαν στο "Απόστολος Νικολαϊδης" να γυρίσει στον Παναθηναϊκό ότι θέλει να μείνει στην Αγγλία και να παλέψει για να κερδίσει φανέλα βασικού. "Με ενημέρωσαν από την ομάδα μου ότι την επόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στο ρόστερ και θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες", έλεγε ο νεαρός άσος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags