Facebook Pixel "Μπαμ" με Παπαδόπουλο!
| 2014-05-22 08:30:00

"Μπαμ" με Παπαδόπουλο!

"Μπαμ" με Παπαδόπουλο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORTDOG: Ποια μεγάλη ομάδα ετοιμάζεται να κάνει κρούση για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου που φεύγει από τον Ατρόμητο; Ο σκύλος μύρισε...

"Τελειωμένος" είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από τον Ατρόμητο. Το αποκάλυψε και χθες με δηλώσεις του ο Γιώργος Παράσχος ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Περιστερίου τη νέα σεζόν. Δεν είναι, βέβαια, αγωνιστικά τα κριτήρια, αφού ο "Παπ" έκανε και φέτος μια εξαιρετική χρονιά (39 αγώνες - 14 γκολ - 4 ασίστ), αλλά προφανώς παίζει ρόλο ότι οι σχέσεις του παίκτη με τον προπονητή δεν είναι και οι καλύτερες. 

Η απόφαση του Παπαδόπουλου να χτυπήσει το πέναλτι στον αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αν και ο Παράσχος είχε δώσει εντολή για την εκτέλεση στον Ούμπιντες, είναι ξεκάθαρο ότι στοιχίζει στον Έλληνα επιθετικό από τη στιγμή που αποφασίσθηκε από τη διοίκηση η ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή. Παράσχος και Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα, μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη (το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν), οπότε ήταν άμεσο επακόλουθο η φυγή του ποδοσφαιριστή. "Ή εγώ ή ο Παπαδόπουλος", λέγεται ότι ήταν η ατάκα του "Οτσαλάν" στους ανθρώπους της ομάδας και κάπως έτσι αποφασίστηκε το τέλος της συνεργασίας με τον διεθνή φορ. 

Μπαρτσελόνα ή Ατλέτικο; Εσύ αποφασίζεις, η mybet πληρώνει!

Παρόλο, λοιπόν, που ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Ατρόμητο αναμένεται το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει με τίποτα. Ήδη ο παίκτης απασχολεί "ζεστά" αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά το πιο ...ζωηρό ενδιαφέρον είναι από σύλλογο της ...Football League. Ο λόγος, φυσικά, για την ΑΕΚ, η οποία έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Παπαδόπουλο και θεωρείται σίγουρο ότι θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του, έχει την γκαραντί πληροφορία ο sportdog.  

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή στους συνεργάτες του να αποκτήσουν έναν επιθετικό κλάσης που θα φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και ο Παπαδόπουλος είναι αναμφίβολα ένας παίκτης που έχει την εμπειρία και την ικανότητα να κάνει τη διαφορά με τη φανέλα της Ένωσης στη Β΄ Εθνική. 

Ο 33χρονος, πια, επιθετικός ψάχνει, άλλωστε, το τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του και η ΑΕΚ, που έχει μεγάλο στόχο την -άμεση και χωρίς περιπέτειεςεπιστρογή στη Σούπερ Λίγκα μπορεί άνετα να του προσφέρει. Ο Παπαδόπουλος δεν θα ήταν αρνητικός στην προοπτική της Ένωσης και η λογική λέει ότι μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις μόλις η ΑΕΚ αποφασίσει να κάνει επίσημη κρούση στον ποδοσφαιριστή. Αν δεν το έχει κάνει ήδη, δηλαδή... 

Η πιθανή μεταγραφή του "Παπ" στην ΑΕΚ δεν σημαίνει, βέβαια, ότι οι Κιτρινόμαυροι θα αποσυρθούν από το ενδιαφέρον για τον Λάζοβιτς, ή ότι δεν θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα γκολτζή με δυνατό όνομα. Οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι η Ένωση θα προχωρήσει στη μεταγραφή ενός ακόμα φορ που θα κάνει "γκελ" στον κόσμο και θα έχει τις δυνατότητες να ηγηθεί στην ΑΕΚ της Football League.

ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ η Τζένη Μπότση κάνει σεξ ...μπρούμυτα, το ακατάλληλο βίντεο στον sportdog!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags