Facebook Pixel Σκάει αποχώρηση-βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
| 2014-05-23 08:30:00

Σκάει αποχώρηση-βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Σκάει αποχώρηση-βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ποιος πανίσχυρος πρόεδρος αναμένεται να αποχωρήσει ταράζοντας τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Πότε θα σκάσει η "βόμβα" και γιατί - Ο sportdog έχει το αποκαλυπτικό θέμα!

Σοβαρές εξελίξεις αναμένονται στην ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα στο καλοκαίρι. Και μιλάμε για ανακατατάξεις στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Στην ΕΠΟ, δηλαδή, λέγεται ότι θα σκάσει αποχώρηση που θα ταράξει τα νερά και αφορά, όπως καταλαβαίνετε, τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή.

Το αφεντικό της ομοσπονδίας βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και στην ποδοσφαιρική πιάτσα τονίζεται, πλέον, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι είναι θέμα χρόνου να τελειώσει από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ. Υπάρχει, λοιπόν, η εκτίμηση ότι θα τεθεί επίσημα θέμα αποχώρησης του Γιώργου Σαρρή μετά το τέλος του Μουντιάλ σε έκτακτη Γ.Σ. της ομοσπονδίας για την εκλογή προέδρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι αν δεν υπήρχε το Παγκόσμιο Κύπελλο και η συμμετοχή της Εθνική Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα αποχωρούσε νωρίτερα και ενδεχομένως στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας για τις 6 Ιουνίου.

Ο Γιώργος Σαρρής φαίνεται ότι πληρώνει την καθολική "αντιπάθεια" από τις ισχυρές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αναμενόμενη αποχώρησή του από την προεδρία της ΕΠΟ αναμένεται να βρει σύμφωνους -για διαφορετικούς λόγους- και τους τρεις "μεγάλους" της Σούπερ Λίγκας.

Όσο για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Σαρρή, κυκλοφορεί ήδη το πρώτο όνομα, που θεωρείται και μεγάλο φαβορί. Ο λόγος για τον Γιώργο Βούρβαχη, β΄ αντιπρόεδρο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, ο οποίος θα είναι αυτός που θα δώσει το Σάββατο το "παρών" στο "Ντα Λουζ" για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αντί του Γιώργου Σάρρη. Τυχαίο;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags