Facebook Pixel Με τόσα ήρθε στην Ελλάδα ο Γκατούζο!
| 2014-06-06 20:50:00

Με τόσα ήρθε στην Ελλάδα ο Γκατούζο!

Με τόσα ήρθε στην Ελλάδα ο Γκατούζο!

Διαβάστε στο θέμα του sportdog με πόσα χρήματα έπεισαν στον ΟΦΗ τον Τζενάρο Γκατούζο να έρθει στην Κρήτη. Ποιο ήταν το πρόβλημα και πώς έγινε η... μεγάλη ανατροπή!

Τον γύρο του κόσμου κάνει από χθες η είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ από τον Τζενάρο Γκατούζο, μία είδηση που έσκασε... σαν βόμβα ακόμα και σε αυτούς που καλύπτουν καθημερινά το ρεπορτάζ του συλλόγου.

Όλοι πίστευαν ότι το θέμα Γκατούζο είχε «τελειώσει» μετά την αποχώρησή του από την Κρήτη την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και έφυγε χωρίς να πέσουν οι υπογραφές, λόγω του «κωλήματος» που υπάρχει με έναν εκ των συνεργατών του. Οι Κρητικοί όμως και συγκκεριμένα ο Μάνθος Πουλινάκης δεν παράτησαν ποτέ την υπόθεση, πάλεψαν και κατάφεραν τελικά να τον πείσουν.

Μάλιστα, για να μπορέσουν τελικά να... απασφαλίσουν τη μεγάλη βόμβα, δεν χρειάστηκε να δώσουν «χρυσάφι». Άλλωστε, το πρόβλημα του Γκατούζο εξ αρχής δεν ήταν οικονομικό.

Ο Ιταλός δίσταζε πάρα πολύ να πει το «ναι», καθώς φοβόταν πως στην Σούπερ Λιγκ και στον ΟΦΗ, κινδυνεύει να «φθαρεί» και να... χαλάσει το όνομά του. Ο (επιμένων νικά) Πουλινάκης όμως, στην 3η τους συνάντηση (2η επι ιταλικού εδάφους) κατάφερε να καλύψει όλες τις... ανασφάλειες του.

Και όσον αφορά το οικονομικό, παρότι έκανε υπέρβαση για τον ΟΦΗ, δεν έδωσε στον Γκατούζο... τρελά λεφτά, αν αναλογιστεί κανείς πως είχε στα χέρια του προτάσεις που έφθαναν το 1 εκατομμύριο ευρώ (από Κατάρ 1 εκατομμύριο και από Βιντεότον 800.000€). Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Ιταλός υπέγραψε στους Ιταλούς με 300.000 ευρώ, τα οποία θα μοιράσει και στους συνεργάτες του είτε είναι δύο είτε τέσσερις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags