Facebook Pixel Τι λες τώρα! Ποιος super star γυάλισε στον Θρύλο;
| 2014-06-08 10:00:00

Τι λες τώρα! Ποιος super star γυάλισε στον Θρύλο;

Τι λες τώρα! Ποιος super star γυάλισε στον Θρύλο;

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Ποιο παγκόσμιο όνομα έπεσε στο τραπέζι για τους Ερυθρόλευκους; Ο σκύλος, που βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, έχει το θέμα!

H πληροφορία είναι, όπως λένε στην πιάτσα, γκαραντί. Δεν χωράει, δηλαδή, αμφισβήτηση. Τσεκαρισμένη από κάθε πλευρά. Την ψάρεψε ο σκύλος από έγκυρη πηγή. Πάμε κατευθείαν στο ψητό, λοιπόν.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον αδερφό του Ροναλντίνιο. Τον Ρομπέρο ντε Ασίς, που είναι μάνατζερ. Απολύτως λογικό. Σε μεταγραφική περίοδο βρισκόμαστε άλλωστε. Είναι γνωστό δε, ότι οι Ερυθρόλευκοι μιλάνε αυτόν τον καιρό με τους κορυφαίους ατζέντηδες στον κόσμο. Και πως προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με κάποιους απ΄ αυτούς (Ζόρζε Μέντες, Μίνο Ραϊόλα κ.ά.).

Το θέμα τώρα είναι ότι στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Ρομπέρτο ντε Ασίς έπεσε και το όνομα του Ροναλντίνιο! Ρώτησε, δηλαδή, ανοιχτά ο Ολυμπιακός τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου, αν μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή και πόσο κοστίζει. Διερευνητικά πάντα. Τίποτα επίσημο και καμία πρόταση δεν κατατέθηκε, ο σκύλος σού το γράφει. Το ξεκαθαρίζουμε. Μία ερώτηση έγινε περισσότερο "φιλολογικού" χαρακτήρα. Η απάντηση, άλλωστε, του αδερφού του Ροναλντίνιο ότι το κασέ του 34χρονου αστέρα ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, τα λέει όλα. Δεν αφήνει περιθώρια για πολλές διαπραγματεύσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, πάντως, που γίνεται κουβέντα για τον Βραζιλιάνο παικταρά στο Λιμάνι. Και πριν λίγο καιρό Έλληνας μάνατζερ, που έχει κάνει "δουλειές" με τον Ολυμπιακό, έκανε ταξίδι σε Ισπανία και Βραζιλία για να βολιδοσκοπήσει τον σούπερ σταρ για λογαριασμό των Ερυθρολεύκων. Και τότε έγινε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τη μεταγραφή του παίκτη στην Ελλάδα, σε είχε ενημερώσει sportdog.

Κλικ και έμαθες, γκολ και κέρδισες! Η mybet πληρώνει τα γκολ της Ελλάδας στο Μουντιάλ!

Τούτη τη φορά, όμως, το θέμα αποκτά άλλη "βαρύτητα" γιατί η ερώτηση έγινε απευθείας στον μάνατζερ του "Ρόνι" από τον Ολυμπιακό. Χωρίς μεσάζοντα, δηλαδή. Κάτι που έχει μεγάλη σημασία, όπως και να το κάνουμε. Και αποδεικνύει -αν μη τι άλλο- την πρόθεση των Πρωταθλητών να κάνουν μία τουλάχιστον μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Γιατί μία μεταγραφή σαν του Ροναλντίνιο, ή ανάλογου βεληνεκούς, θα ακουσθεί παγκοσμίως. Προφανώς, λοιπόν, όταν το αφεντικό της ομάδας μιλούσε για την απόκτηση "2-3 εξαιρετικών ποδοσφαιριστών" δεν αναφερόταν μόνο σε μεταγραφές τύπου Κασάμι, Πουλίδο, ή Φινμπόνγκασον. Που, ναι μεν είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά όχι παγκοσμίου φήμης. Όπως ένας Ροναλντίνιο, ή ένας Ρομπίνιο, για παράδειγμα.

Γίνεται, επομένως, αντιληπτό ότι ο Ολυμπιακός θα ψάξει και τη σούπερ μεταγραφή. Την κίνηση, τη βόμβα μεγατόνων, όπως λέμε, που θα στείλει τον κόσμο, μετά από χρόνια, ξανά στο αεροδρόμιο. Όπως συνέβη στο παρελθόν με παίκτες όπως ο Ριβάλντο, ο Καρεμπέ, ο Τζιοβάνι. Έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή, με όνομα βαρύ και με μεγάλη αξία, εξετάζουν στον Ολυμπιακό. Και επειδή τέτοιες ηχηρές μεταγραφές γίνονται συνήθως προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μήνα Αύγουστο, καλό είναι οι φίλοι της ομάδας να κάνουν υπομονή. Γιατί υπάρχει περίπτωση ο πρόεδρος να αφήνει την καλή κίνηση, που θα "φτιάξει" τον κόσμο, για το τέλος. Όπως έκανε παραδοσιακά, επί Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός.

TΡΕΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ με Φετφατζίδη σε κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα, σε ενημέρωσε ο sportdog!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags