Facebook Pixel Να γιατί έφυγε από την ΑΕΚ ο «Λύμπε»!
| 2014-06-11 17:45:00

Να γιατί έφυγε από την ΑΕΚ ο «Λύμπε»!

Να γιατί έφυγε από την ΑΕΚ ο «Λύμπε»!

Διαβάστε στον Sportdog όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Νίκου Λυμπερόπουλου από την Ένωση. Τι «χρεώθηκε», τι λάθη έκανε και με ποιον είχε... κόντρα. Η απάντηση με ένα κλικ!

Σαν... βόμβα έσκασε για τους περισσότερους η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, αν και κάποιοι «εντός των τειχών» ήξεραν εδώ και καιρό πως το διαζύγιο δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί. Ο sportdog και η στήλη «sportdog penalty» έψαξε το θέμα και σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση...

Στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη λοιπόν, αποτελούσε κοινό μυστικό πως υπήρχαν δύο πόλοι εξουσίας, με τον "Λύμπε" να είναι στον έναν. Τα... δύο στρατόπεδα είχαν κόντρες για πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με την λειτουργία ή τον προγραμματισμό της ομάδας, αλλά συνήθως ήταν σε εκεχειρία λόγω «Τίγρη». Ουσιαστικά, λοιπόν, ο Λυμπερόπουλος αποτέλεσε την πρώτη... παράπλευρη απώλεια σε αυτή την ιστορία!

Επίσης, ούτε το τάιμινγκ του "τέλους" του φαίνεται να είναι τυχαίο. Δηλαδή, πόσο... άσχετο μπορεί να είναι πως ο «Λύμπε» έφυγε από την ΑΕΚ, την επομένη της επιστροφής του Στέλιου Μανωλά αλλά και του δεύτερου "όχι" απο τον Δημήτρη Παπαδοπουλο;

Αυτοί είναι δύο από τους λόγους του διαζυγίου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Λυμπερόπουλος αποτελούσε τον πιο φανατικό υποστηρικτή της απόκτησης Κατσουράνη, ενώ στα μέσα της χρονιάς του είχε... χρεωθεί και το ναυάγιο με τον Αυλωνίτη, υπόθεση που «ταλαιπώρησε» πολύ την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στον άλλον πόλο μέσα στην ομάδα, ήταν φυσικά ο Μπάγεβιτς, με τον οποίο ο Λυμπερόπουλος είχε διαφορετικό τρόπο σκέψης ενώ δεν βρήκαν και ...χημεία. Άλλωστε, είναι φανερό πως των δύο, ο Ντούσκο είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη του Μελισσανίδη.

Και για να το κλείσουμε το θέμα, η στήλη «sportdog penalty», στο ρεπορτάζ που έχει κάνει για την αποχώρηση βόμβα, μεταφέρει και τα όσα «ακούγονται» στη μανατζερική πιάτσα, όπου ισχυρίζονται μεταξύ άλλων, πως η εξέλιξη αυτή ήταν (λίγο) και απόφαση του Λυμπερόπουλου, αφού δεν ήθελε να είναι περισσότερο...διακοσμητικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags