Facebook Pixel "Βόμβα" με Αργεντινό παικταρά ο Ατρόμητος!
| 2014-06-12 08:30:00

"Βόμβα" με Αργεντινό παικταρά ο Ατρόμητος!

"Βόμβα" με Αργεντινό παικταρά ο Ατρόμητος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ποιον παίκτη, μεγάλο σε ηλικία αλλά κορυφαίο σε αξία, έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα του Περιστερίου; Ο σκύλος, που τα μυρίζεται όλα, έχει αποκάλυψη!

Μπορεί το μπάτζετ που θα διαθέσει ο Ατρόμητος για τη νέα σεζόν να είναι περιορισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να προχωρήσουν σε μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα έχουν δεδομένη ποιότητα και θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Αυτή είναι και η επιθυμία του Γιώργου Παράσχου που έχει ζητήσει από τη διοίκηση να μείνει ως έχει ο βασικός κορμός του ρόστερ και να γίνουν 3-4 προσθήκες με παίκτες που θα έχουν παραστάσεις και τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά.

Σε αυτή τη λογική κινείται ο Ατρόμητος στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και γι΄ αυτό υπάρχει ψηλά στη λίστα της ομάδας ο Ανδρέας Τάτος, όπως σου αποκάλυψε ο sportdog. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσδώσει ποιότητα στα χαφ και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Περιστέριου με την αδιαμφισβήτητη αξία του.

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο όνομα που απασχολεί πολύ σοβαρά τον Ατρόμητο είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα, έχει την αποκλειστική πληροφορία ο σκύλος. Ο Αργεντινός άσος δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει και αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός για να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και η "ερυθρόλευκη" διοίκηση θέλει να κρατήσει τον Κάνιο στο σύλλογο πιθανότατα ως σκάουτερ. Ο Ιμπαγάσα θεωρεί, ωστόσο, ότι μπορεί να παίξει για ένα ακόμα χρόνο μπάλα. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς και το γεγονός ότι είναι, πλέον, στα 37, ο Αργεντινός πιστεύει πως έχει τη δυνατότητα να αγωνισθεί και τη νέα χρονιά σε υψηλό επίπεδο και μετά να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ποιος πληρώνει 5€ Bonus για κάθε γκολ της Ελλάδας στο Μουντιάλ; Η mybet φυσικά!

Σε αυτή την επιθυμία του παίκτη φαίνεται ότι ποντάρει ο Ατρόμητος και θέλει να ρίξει τη "βόμβα" με την απόκτηση του μεγάλου Αργεντινού. Και όσο ο Κάνιο δεν παίρνει την απόφαση να αποσυρθεί από τη δράση και να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για να αναλάβει άλλο ρόλο στην ομάδα, τόσο στον Ατρόμητο ελπίζουν ότι μπορoύν να κάνουν το μεγάλο "μπαμ" και να φέρουν στο Περιστέρι έναν ποδοσφαιριστή τοπ επιπέδου. Το θέμα είναι, βεβαίως, τι θα αποφασίσει ο παίκτης που ακόμα το σκέφτεται και δεν έχει καταλήξει για το μέλλον του.

Το ενδεχόμενο να παραμείνει τιμής ένεκεν στο ενεργό ρόστερ του Ολυμπιακού και να μην υπολογίζεται από τον Μίτσελ (επομένως και να μην παίζει) φαίνεται ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αφού δεν εξιτάρει τον Κάνιο. Ο Αργεντινός θέλει να αγωνισθεί και η αλήθεια είναι ότι όποτε χρησιμοποιήθηκε φέτος από τον Μίτσελ (11 συμμετοχές - 1 γκολ - 1 ασίστ) απέδειξε ότι, ακόμα και σε αυτή την ηλικία, μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στο γήπεδο. Δεν είναι, δηλαδή, κανένας παλαίμαχος ο Κάνιο. Αυτό το ξέρουν στο Περιστέρι και θεωρούν ότι ο παίκτης μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Κάτι που μπορεί να μετρήσει επίσης είναι ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι εξαιρετικές. Επομένως, δεν θα ήταν απίθανο ο Ιμπαγάσα να πάει για ένα χρόνο στον Ατρόμητο, να παίξει μπάλα όπως επιθυμεί και μετά να γυρίσει στον Ολυμπιακό αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο. Αν και δεν θα αποτελούσε και το ιδανικότερο σενάριο, για έναν παίκτη που λατρεύεται όσο λίγοι από την "ερυθρόλευκη" κερκίδα, να μην κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα "μάγουλα" της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σκύβει με brazilian μαγιό! "Kλικ" εδώ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags