Facebook Pixel Το απίστευτο πριμ του Σαρρή για τους διεθνείς!
| 2014-06-12 10:15:00

Το απίστευτο πριμ του Σαρρή για τους διεθνείς!

Το απίστευτο πριμ του Σαρρή για τους διεθνείς!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας για ένα απρόσμενο μπόνους! Τι πρέπει να γίνει για να το πάρουν; Η απάντηση με ένα "κλικ"!

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας να μην έχει αρχίσει και η Εθνική ομάδα να μην έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι στα γήπεδα της Βραζιλίας, αλλά το πρώτο πριμ οι διεθνείς το καβάτζωσαν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Πώς έγινε αυτό; 

Ο Γιώργος Σαρρής αποφάσισε να ζητήσει αποζημίωση από την εταιρεία που έχει αναλάβει τις μετακινήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη μεγάλη ταλαιπωρία από την καθυστέρηση της πτήσης από το Νιου Τζέρσι στη "χώρα του καφέ".

Η ελληνική ομοσπονδία προετοίμαζε εδώ και τρεις μήνες το ταξίδι της Εθνικής στην Αμερική και δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να προκύψει τόσο μεγάλο πρόβλημα στην έγκυρη μετάβαση στο Αρακαζού. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία μέριμνα από την υπεύθυνη εταιρεία (έχει σύμβαση με την ΕΠΟ επί Πιλάβιου) για γίνει έγκαιρα αλλαγή στην πτήση της Εθνικής, μετά τη βλάβη που παρουσιάστηκε στο αεροπλάνο, έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο Σαρρής ενημέρωσε την αποστολή της γαλανόλευκης πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εξασφαλίσει χρήματα, ακόμα και με νομικά μέσα, επικαλούμενος τη σωματική και ψυχολογική επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Το ποσό που θα καταφέρει να κερδίσει το αφεντικό της ομοσπονδίας θα μοιρασθεί στους παίκτες σαν πριμ για την ταλαιπωρία που βίωσαν.

Ο Σαρρής ενημέρωσε ήδη τους παίκτες για τις ενέργειές του προκειμένου να τους φτιάξει τη ψυχολογία. Αν και θεωρείται δύσκολο να καταφέρει να πάρει χρήματα από την όλη η ιστορία, η κίνηση του προέδρου της ΕΠΟ δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι κοντά στους διεθνείς και τους στηρίζει ενόψει των μεγάλων αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags