Facebook Pixel Κεραμίδα για Πέτριτς μετά τη Μύκονο!
| 2014-06-14 09:15:00

Κεραμίδα για Πέτριτς μετά τη Μύκονο!

Κεραμίδα για Πέτριτς μετά τη Μύκονο!

Τα μπανάκια του στο Νησί των Ανέμων απολαμβάνει ο Κροάτης άσος. Ζωάρα κάνει ο επιθετικός του Τριφυλλιού, αλλά μόλις γυρίσει στην Αθήνα τον περιμένει μεγάλο σοκ...

Πολλοί δεν το ξέρουν, αλλά ο Πέτριτς είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού, μετά τον Μπεργκ. Ο Κροάτης επιθετικός θα πάρει για τη νέα σεζόν ζεστά 350 χιλιάρικα, ενώ για το εξάμηνο της φετινής χρονιάς τσέπωσε 200 χιλιάρικα. Καθόλου άσχημα αν σκεφθεί κανείς ότι ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας λόγω τραυματισμών.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, σκέφτονται πολύ σοβαρά να προτείνουν στον παίκτη αναπροσαρμογή συμβολαίου για τη νέα χρονιά. Και συγκεκριμένα θέλουν να πληρώνεται ο Κροάτης με βάση τις συμμετοχές. Μπορεί, δηλαδή, να μην του πειράξουν τις αποδοχές, αλλά για να πάρει όλο το ποσό στο τέλος της σεζόν, θα πρέπει πρώτα να έχει συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων.

Κλικ και έμαθες, γκολ και κέρδισες! Η mybet πληρώνει τα γκολ της Ελλάδας στο Μουντιάλ!

Με αυτόν τον τρόπο οι Πράσινοι θέλουν να διασφαλιστούν σε περίπτωση που ο παίκτης παρουσιάσει και τη νέα χρονιά τραυματισμούς. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ιδιαίτερα "ευαίσθητος" και γι΄ αυτό από τον Παναθηναϊκό θέλουν να προτείνουν αυτόν τον όρο στον Κροάτη. Κάτι που, φυσικά, έπρεπε να είχαν προβλέψει από την αρχή και πριν υπογράψουν με τον παίκτη. Άλλο καπέλο αυτό.

Το θέμα είναι, βεβαίως, πώς θα πάρει ο 33χρονος άσος την πρόταση που σκέφτονται να καταθέσουν στον Παναθηναϊκό. Κεραμίδα θα του έρθει, εδώ που τα λέμε, γιατί ξέρει ότι μπορεί να χάσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του, αν δεν μπορέσει να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και να είναι υγιής.

Σε περίπτωση, πάντως, που ο Πέτριτς στυλώσει τα πόδια και είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει την πρόταση της διοίκησης, το θέμα μπορεί να περιπλέξει. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μόλις ο διεθνής άσος επιστρέψει από τις διακοπές του.

ΚΟΛΑΣΗ στα social media με την ημίγυμνη selfie της καυτής Σίσσυς Χρηστίδου. Πάρε μάτι εδώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags